חודש דצמבר יכריע האם יון ניקולאסקו ישאר במכבי תל אביב גם לחלק השני של העונה. החלוץ המריא אתמול (שני) בבוקר לצמד משחקיה של נבחרת מולדובה ובסביבתו אמרו שסוף סוף תהיה לו הזדמנות לפתוח בהרכב ולשחק בצורה משמעותית. מולדובה תפגוש ביום חמישי את איטליה וביום ראשון את ישראל, כך שניקולאסקו ישחק מול שחקנים של מכבי תל אביב איתם הוא משחק באחרונה במרבית הזמן רק באימונים.
החלוץ לא שותף שלשום מול בית"ר ירושלים ולקח את זה בצורה קשה, גם כי בעבר שיחק בבית"ר ורצה מאוד להיות חלק מהמשחק בבלומפילד, אפילו שהוא הסתיים בתבוסה למכבי תל אביב. החודש הזה יהיה מאוד דליל במשחקים בגלל הפגרה של הנבחרת ואחרי זה בגלל פגרת השזרוע, אבל בחודש דצמבר יהיו למכבי תל אביב הרבה משחקים ועתידו של ניקולאסקו יתבהר.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון, אחרי ההפסד בטרנר. הצהובים לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים.
במידה שהוא ימשיך להיות שחקן ספסל וכמעט לא לשחק, או במידה שמכבי תל אביב תרצה לחפש חלוץ זר אחר, ניקולאסקו לא צפוי להתעקש על החוזה שלו ויסכים לעזוב. בסביבתו אמרו שהוא לא מהשחקנים שמתעקשים להישאר אם לא רוצים בהם. השחקן הגיע עם כוונות מאוד טובות מהולנד חזרה לישראל אבל מאחר שמאמן מכבי תל אביב ז'ארקו לאזטיץ' לא מחזיק ממנו, לא מן הנמנע שהדרכים ייפרדו במהלך חלון ההעברות הקרוב. שחקני מכבי תל אביב שלא יצאו לנבחרות יגיעו הבוקר לאימון בקרית שלום וגם מחר יתאמנו בטרם ייצאו לחופשה של מספר ימים.


