וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טוטנהאם בעקבות "החלוץ המהמר", ליברפול תשמור על השלד?

באנגליה מדווחים כי אייבן טוני עשוי להצטרף בהשאלה לתרנגולים ולהתאחד עם תומאס פרנק. האלופה פועלת להארכת שלושה חוזים חשובים

תיקתקנו, 7.11/ספורט1

טוטנהאם ממשיכה בניסיונות שלה להתחזק כבר העונה בחלק הקדמי, כשלא מעט פציעות שיבשו את תחילת הקדנציה של תומאס פרנק על הקווים. התרנגולים הביעו לאחרונה עניין בהבאת חלוץ, כשבאנגליה טוענים כי פרנק ינסה להתאחד עם שחקנו לשעבר בברנטפורד - אייבן טוני.

ב"טים טוק" טוענים כי החלוץ האנגלי מחפש דקות משחק משמעותיות ברצון להתברג בסגל הנבחרת האנגלית למונדיאל 2026, וכי בטוטנהאם מאמינים כי השאלה או השאלה עם אופציית רכישה בינואר היא עסקה ריאלית, כשלטוני, שהיה מושעה לפני כשנתיים במשך שמונה חודשים בעקבות פרשת הימורים, חוזה עד 2028 באל אהלי הסעודית.

ליברפול רוצה לשמור על הקישור קדימה. חראפנברך וסובוסלאי/GettyImages

במקביל, באנגליה מדווחים כי ליברפול ממשיכה לפעול על מנת לשמור על שלישיית הקישור המצטיינת שלה בשלוש העונות האחרונות, כשהיא פועלת מסביב לשעון להאריך את חוזיהם של דומיניק סובוסלאי, ריאן חראפנברך ואלכסיס מקאליסטר, שזוכה להתעניינות רבה מצד ריאל מדריד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully