מכבי תל אביב רשמה הערב (חמישי) הפסד שלישי רצוף בליגה האירופית ונותרה עם נקודה אחת מ-12 אפשריות. הצהובים נכנעו 2:0 לאסטון וילה - אחת הפייבוריטיות לזכייה במפעל - וינסו לשפר את הופעתם ועמדתם בהמשך.
ז'ארקו לאזטיץ' אמר בסיום: "זה מתסכל, האיכות שלהם עשתה את ההבדל וברכות לאסטון וילה. ברכות גם לשחקנים שלי על הופעה טובה וגישה טובה מאוד. הראינו מי אנחנו. ההחמצות? לא יודע מה הסיבה, שני השוערים הצילו. הפרטים הקטנים הכריעו. אני מרגיש שהגיע לנו יותר, אין ספק. זו יריבה חזקה מאוד, הייתה לנו הופעה מצוינת".
לקראת בית"ר ירושלים: "רוטציות? אבחר את השחקנים הטובים ביותר והטריים ביותר".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
דור פרץ: "צריך להבקיע שערים, זה קודם כל. היו סיטואציות שמשנות משחק, זה על ניצול מצבים. הם הענישו אותנו ואנחנו היינו ליד במצבים שלנו. זה לא מספיק. היו לי הזדמנויות אדירות, לא טובות. יכולתי להוביל את המשחק או לחזור במחצית השנייה, אלה היו רגעים קריטיים. נלמד מזה, נשתפר ונתקדם. לקבל גול בתוספת הזמן של המחצית הראשונה זה קריטי. נמשיך להגיע מוכנים ומרוכזים, ונקווה שבמשחקים הבאים נבקיע שערים".


