סיכויים קלושים שאיגור זלאטנוביץ' יהיה בסגל הפועל באר שבע למשחק בשבת (19:30, ספורט2) מול מ.ס אשדוד. החלוץ הסרבי נפגע בראשו ביום שני בטדי מול בית"ר ירושלים, והיום לא התאמן. מחר הוא ינסה לערוך אימון קצר, אבל בקבוצה פסימיים לגביו ובכל מקרה נראה שלא יוכל לעלות ב-11, כך או אחרת. מי שנאבקים על המקום בחוד הם אלון תורג'מן או אילון אלמוג. אחד מהשניים צפוי לאייש את עמדת החלוץ המרכזי בהיעדרו של זלאטנוביץ'.
מי שאמור להמשיך להיעדר הוא מתן בלטקסה, שסובל כבר שבועיים מפציעה. אם היה כשיר, הוא היה גם בנבחרת ואז היו להפועל באר שבע בזימונים הנוכחיים של רן בן שמעון שבעה נציגים. גם ככה מדובר בכמות הגדולה ביותר שהוזמנה מהמועדון, כאשר יש להפועל באר שבע שישה נציגים בנבחרת הלאומית לקראת המשחקים מול ליטא ומולדובה.
מדובר בניב אליאסי, גיא מזרחי, אור בלוריאן, אליאל פרץ, דן ביטון ואמיר גנאח, שהיה אמור לשחק בנבחרת הצעירה של גיא לוזון, אבל בשל הפציעה של מנור סולומון הוקפץ לנבחרת הלאומית וסגר שישה נציגים לאלונה ברקת ולרן קוז'וך במדי הנבחרת הראשונה של ישראל. במועדון חשים גאווה ענקית על כך ומקווים שבעתיד הקרוב עוד שחקנים יזכו לזימונים.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
משחקי המחזור ה-10:
שבת, 15:00: הפועל ירושלים - הפועל תל אביב (ספורט4)
שבת, 17:30: בני סכנין - מכבי חיפה (ספורט4)
שבת, 18:30: מכבי נתניה - מכבי בני ריינה
שבת, 18:30: עירוני טבריה - עירוני קרית שמונה
שבת, 19:30: הפועל באר שבע - מ.ס. אשדוד (ספורט2)
ראשון, 20:00: הפועל חיפה - הפועל פתח תקוה (ספורט3)
ראשון, 20:30: מכבי תל אביב - בית"ר ירושלים


