אוהדי מכבי תל אביב הורחקו מהמשחק הערב מול אסטון וילה (חמישי, 22:00, ספורט1) ולא יוכלו לתמוך בקבוצתם במשחק הליגה האירופית, אך האווירה בברמינגהאם עודנה מתוחה וטעונה מאוד.
הסיבה להרחקת אוהדי האלופה, כידוע, נבעה מהחשש לעימותים אלימים, שנה אחרי הפוגרום באמסטרדם, אך למרות זאת מתוכננת אבטחה חסרת תקדים באצטדיון ובעיקר מחוצה לו, כאשר צפויים מספר מעגלי אבטחה שבהם יידרשו האוהדים המקומיים להציג את הכרטיס למשחק.
למעלה מ-700 שוטרים יאבטחו את האירוע, ובתי ספר, גנים ומוסדות קהילתיים בסביבת האצטדיון אף ייסגרו בשעות הצהריים המוקדמות מחשש למהומות.
צפו: שלטים אנטישמיים ואנטי-ישראליים נתלו ברחובות ברמינגהאם
Masked Youths patrol the streets of Aston hanging placards and Palestine flags ahead of tonight's game.
— Aston Villa Updates (@avfcbreaking) November 6, 2025
#AVFC pic.twitter.com/eTaQKNangN
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
המהומות שבברמינגהאם אינן קשורות לקהל הישראלי שהורחק, אלא להפגנות של פעילים פרו-פלסטינים המתוכננות לאורך היום. ברמינגהאם היא עיר מוסלמית ברובה, ולכן לא מפתיעה ההיערכות הקיצונית חרף הנסיבות - וגם לא העובדה שכבר בשעות הבוקר המוקדמות עלו ברשתות החברתיות דיווחים וסרטונים על לילה לא שקט בעיר, בעיקר סביב אזור האצטדיון.
על פי סרטון שהופץ ברשתות החברתיות, חבורת צעירים מקומיים תלתה במהלך הלילה שלטים בסביבת האצטדיון ובהם מסרים אנטישמיים ואנטי-ישראליים. על השלטים נכתב בין היתר: "אם אתם רואים ציונים - התקשרו למחלקת הטרור", "יורים בילדים ומשחקים כדורגל", "להראות את הכרטיס האדום לציונות", וכן נתלו דגלי פלסטין רבים לאורך הרחובות.
בתחנת הרכבת המרכזית בברמינגהאם השכימו קום מספר מפגינים שהניפו שלטים בתמיכה בקבוצה המקומית אסטון וילה, אך לצדם נופפו בדגלי פלסטין. המחאות החלו למעשה כבר אתמול, כאשר מפגינים פרו-פלסטיניים המתינו למכבי תל אביב על אחד הגשרים בעיר עם שלטי מחאה קיצוניים.


