וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

על מנת לשמור על כושר משחק: מסי יצטרף בהשאלה ליעד מפתיע?

בטורקיה דווח כי גלאטסראיי תגיש הצעה לארגנטינאי לארבעה חודשים, כדי שיוכל להכין את עצמו למונדיאל הקיץ בזמן פגרת ה-MLS

תיקתקנו, 5.11/ספורט1

המונדיאל הקרוב שיתקיים בארצות הברית, מקסיקו וקנדה צפוי להיות האחרון בקריירה של ליאונל מסי. על אף הארכת החוזה שלו עד 2028 באינטר מיאמי, אלוף העולם עם ארגנטינה מקטאר 2022 לא צפוי לשחק בגביע העולם ב-2030, והוא ינסה להגיע בכושר המיטבי לטורניר הגדול בעולם.

בימים אלה מסי ואינטר מיאמי נמצאים בעיצומו של פלייאוף ליגת ה-MLS, כשהקבוצה של הארגנטינאי נחשבת פייבוריטית ללכת עד הסוף, אבל ברגע שהפלייאוף יסתיים, למסי וחבריו יהיו מספר חודשים של פגרה, בזמן יקר בו לא יוכלו להגיע בכושר המיטבי למונדיאל המתקרב.

אחרי שלא מעט שחקנים מהליגה האמריקאית הביעו רצון לצאת להשאלה באירופה בחודשי הפגרה כדי לשמור על כושר לקראת גביע העולם, דוגמת יונג מין סון שקושר כבר למילאן וברצלונה, גם מסי קושר למועדון פאר, כשבתקשורת הטורקית העלו אפשרות מעניינת עבור החלוץ האגדי.

ב"פוטומאק" נכתב כי גלאטסראיי מעוניינת להחתים את מסי ל-4 חודשים בזמן פגרת ה-MLS, על מנת שהארגנטינאי יוכל לשמור על כושר משחק עד גביע העולם. בזמן שישחק בטורקיה, גלאטסראיי מוכנה לשלם את המשכורת אותה מקבל מסי בדיוק במיאמי.

יתפתה לטורקיה? מסי/GettyImages

אינטר מיאמי ניצחה את נאשוויל במשחק הראשון בפלייאוף, הפסידה בשני ותשחק בעוד שלושה ימים את המשחק השלישי בסדרה ביניהן.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully