מגן פריז סן ז'רמן ונבחרת מרוקו, אשרף חכימי, מירר בבכי אמש (שלישי) במהלך משחק ליגת האלופות נגד באיירן מינכן, לאחר שנפגע בקרסול בעקבות גלישה פראית של לואיס דיאס, שכבש צמד והורחק באדום ישיר תוך 45 דקות. הבווארים ניצחו 1:2 והנחילו לפריז סן ז'רמן את הפסדה הראשון העונה בליגת האלופות, אך היום נרשמה אנחת רווחה בפריז, כאשר התברר כי חכימי לא סובל משבר בקרסול.
על פי דיווח של העיתונאי פבריס הוקינס מרשת RMC הצרפתית, הבדיקות העלו כי מדובר בנקע חמור הכולל פגיעה ברצועות הפנימיות של הקרסול - פציעה שעלולה להשבית את המגן לתקופה של שישה עד שמונה שבועות.
מעבר לכך שהוא יחסר לפריז סן ז'רמן בתקופה הקרובה, קיים חשש כי לא יוכל לשוב בזמן לאליפות אפריקה שתיפתח ב-21 בדצמבר, אותה תארח נבחרת מרוקו, בה הוא נחשב לאחד השחקנים המרכזיים.
