מאמן אסטון וילה, אונאי אמרי, התייצב למסיבת העיתונאים לקראת המשחק מול מכבי תל אביב מחר בערב (חמישי, 22:00, ספורט1) במסגרת המחזור הרביעי של הליגה האירופית. המאמן הספרדי התייחס להכנות, לחשיבות המשחק ולחוזה החדש שעליו חתם לפני זמן קצר הקפטן ג'ון מקגין.
"זה מפעל אירופי ואנחנו משחקים נגד קבוצות טובות מאוד", פתח אמרי. "הדבר הראשון הוא לכבד את הליגה האירופית ואת התחרות, והדבר השני - לכבד את מכבי תל אביב. המקום שלנו בטבלה הוא החשוב ביותר. אנחנו נכנסים למחזור הרביעי, משחקים בבית, ולאחר ההפסד האחרון בהולנד, המשחק מחר חשוב עוד יותר. המטרה היא להיות בין 24 הראשונות, אך אם נוכל להגיע לשמינייה הראשונה זה עדיף. אנחנו רוצים ליהנות מהדרך בליגה האירופית".
כשנשאל על ההתמודדות עם תווית של פייבוריטית לזכייה במפעל, אמר אמרי: "קשה לומר שיש קבוצה אחת שהיא הפייבוריטית. אנחנו מרגישים מועמדים, אבל לזכות בתחרות כזו זה קשה מאוד - ויש רק קבוצה אחת שזוכה. הבוקר דיברנו על כמה אנחנו מאושרים לשחק בליגה האירופית, והמטרה שלנו היא לזכות. אבל כדי לעשות זאת אנחנו חייבים לכבד כל משחק וכל יריבה. אם לא נהיה מרוכזים במאה אחוז, נוכל להפסיד, כפי שקרה מול גו אהד איגלס. הכי חשוב הוא איך אנחנו בונים את עצמנו - את הקבוצה, את המבנה ואת המנטליות שלנו, כדי להיות חזקים בכל רגע, גם בליגה וגם באירופה".
על הארכת חוזהו של ג'ון מקגין אמר המאמן: "אנחנו שלוש שנים יחד, ובכל הזמן הזה הוא הראה איך הוא מוביל את הקבוצה בכל רגע. הכי חשוב זה איך הוא מגיב על המגרש, והוא שחקן ורסטילי מאוד, שעוזר לנו כקשר, כקיצוני, ואפילו כ'מספר 10'. המחויבות שלו למועדון עצומה, עוד מלפני שהגעתי לכאן. הוא הולך להיות שחקן חשוב עבורנו גם בשנים הקרובות".
