וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שחר דורון עזב את גליל עליון וחתם במכבי רעננה

עודכן לאחרונה: 5.11.2025 / 18:52

הגארד ביקש לעזוב את הקבוצה בכפר בלום אחרי ששותף במשחק אחד העונה מתוך ארבעה: "בזמן קצר הצליח להשתלב נהדר בחדר ההלבשה, היה אהוב על כולם ובלט בגישה הבוגרת והחיובית שלו"

תיקתקנו, 5.11/ספורט1
"שחר ביקש להשתחרר מהמועדון, בקשה שנבחנה ונענתה בהבנה ובהערכה"/אתר רשמי, אתר פיב"א

הגארד הצעיר שחר דורון עזב היום (רביעי) את הפועל גליל עליון והצטרף רשמית למכבי רעננה. דורון, מהכדורסלנים הצעירים המבטיחים בארץ, שיחק רק פעם אחת העונה בליגה במדי הגליל, כשעם חזרתם של רז אדם ושחר עמיר מפציעות, הוא נדחק ברוטציה ולא צפוי לראות דקות משחק.

"שחר, שחתם בתחילת העונה, הוא שחקן צעיר ומוכשר שהראה מהרגע הראשון מחויבות, מקצוענות, רצינות ורוח קבוצתית יוצאת דופן", נפרדו בגליל מדורון, "בזמן קצר הצליח שחר להשתלב נהדר בחדר ההלבשה, היה אהוב על כולם - שחקנים, צוות ואוהדים - ובלט בגישה הבוגרת והחיובית שלו בכל יום מחדש".

"לאחרונה ביקש שחר להשתחרר מהמועדון, בקשה שנבחנה ונענתה בהבנה ובהערכה לרצונו האישי והמקצועי", הסבירו בגליל, "אנו מוקירים את התקופה בה היה חלק מאיתנו, מעריכים את הדרך בה התנהל לאורך כל הדרך ומאחלים לו הצלחה גדולה בהמשך דרכו - על המגרש ומחוצה לו".

לאחר המעבר לרעננה, אמר מאמנו החדש שי סגלוביץ': "אני שמח על הצטרפותו של שחר לקבוצתנו. שחר שחקן עם כישרון, והצליח להביא לידי ביטוי ולעזור לקבוצות להצליח, וכולי תקווה שגם למשפחת מכבי "אב-גד" רעננה כך יהיה".

דורון בן ה-20 הוא תוצר של מחלקת הנוער של מכבי תל אביב. בעונה שעברה שיחק 30 משחקים במדי אליצור נתניה ורשם 4.3 נקודות בממוצע למשחק. עונה לפני כן רשם עונה טובה באליצור שומרון מהליגה הלאומית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully