וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

האכזבה בכדור הזהב והקשר עם לאמין ימאל: ראפיניה מתוודה

הקשר הברזילאי של ברצלונה דיבר בפתיחות על האכזבה מהחמצת התואר היוקרתי, יחסיו עם הכוכב הצעיר והחלום הגדול לעתיד

תיקתקנו, 4.11/ספורט1

העונה שעברה הייתה יוצאת דופן עבור ברצלונה, שלא רק החזירה לעצמה את תואר האליפות, אלא גם חגגה על ריאל מדריד בסופר קופה ובגביע המלך, כאשר על ההצגה ניצח ראפיניה לצד לאמין ימאל ושאר הכוכבים. הערב (שלישי), בריאיון למגזין GQ Hype, הודה הברזילאי לראשונה כי התאכזב מכך שעוסמאן דמבלה נבחר על פניו וזכה בתואר כדור הזהב.

"כשאתה נותן הכול, עובד קשה כל יום ומרגיש שעברת עונה מדהימה, באופן טבעי אתה מצפה להיות בין הטובים ביותר", אמר ראפיניה, "לסיים במקום החמישי זה כבוד גדול, כמובן, אבל הציפיות שלי היו גבוהות יותר".

"רואה בו כמעט משפחה". ראפיניה חוגג עם לאמין ימאל/GettyImages, Rafa Babot

בימים אלו ראפיניה פצוע ואינו עומד לרשות ברצלונה, אך הוא צפוי לשוב למגרשים אחרי פגרת הנבחרות - והוא מצפה לזכות עם הקבוצה בכל התארים, ולא רק איתה. "לזכות במונדיאל עם ברזיל זו המטרה הגדולה ביותר של הקריירה שלי. זו זכות אדירה שמגיעה עם אחריות עצומה, משום שבברזיל כדורגל הוא דת של ממש".

על יחסיו עם לאמין ימאל: "היריבות הזאת פשוט לא קיימת. מה שיש בינינו הוא רצון משותף להצטיין, לדחוף אחד את השני ולסייע לקבוצה. מחוץ למגרש יש בינינו קשר מצוין, אני רואה בו כמעט משפחה".

בנוגע לעתידו בברצלונה, הבהיר: "הייתי רוצה לפרוש בברצלונה ולהשאיר את החותם שלי במועדון, אבל אני גם יודע שכדורגל הוא בלתי צפוי, ולכן אני מנסה לחיות את ההווה ולתת הכול בכל יום עם החולצה הזו. אני רוצה שיזכרו אותי לא רק בזכות מה שעשיתי עם הכדור, אלא בזכות מי שהייתי - האופי שלי, הכבוד, האהבה וההשראה שהשארתי לדורות הבאים. מעל הכל, אני רוצה שהילדים מהפאבלות, מהמקומות הצנועים, יסתכלו ויגידו: 'אם הוא הצליח - גם אני יכול'. זו תהיה הירושה הגדולה ביותר שאוכל להשאיר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully