כריסטיאנו רונאלדו יחגוג את יום הולדתו ה-41 בעוד שלושה חודשים, אבל מוכיח מדי שבוע שכוחו עדיין במותנו. בסוף השבוע הוא הגיע ל-952 שערים בקריירה, ובסוף העונה הוא אמור להיכלל בסגל נבחרת פורטוגל במונדיאל 2026, במטרה לנסות להוביל אותה לתואר נוסף.
עד אז, CR7 התראיין לאחרונה לעיתונאי הבריטי פירס מורגן, ריאיון שהוגדר כ"הריאיון האישי הגדול ביותר בחייו". היום (שלישי) פורסם החלק הראשון של הריאיון, ובו נשאל תחילה הפנומן הפורטוגלי על האקסית מנצ'סטר יונייטד: "היא לא תזכה העונה בליגה, זה בטוח. יש ליונייטד המון פוטנציאל, אבל לא כל השחקנים מתאימים למועדון - לא לכולם יש את הגישה הנכונה. אמורים עושה את הטוב ביותר, מה הוא עוד יכול לעשות? הוא לא יכול לעשות ניסים. זה עצוב לי ואני מקווה שהסיטואציה במנצ'סטר יונייטד תשתנה, זה מועדון שאני אוהב וכמובן שאני עוקב אחריו".
עוד אמר כריסטיאנו רונאלדו על הליגה האנגלית: "אני שמח שארסנל מנצחת, זו קבוצה שאני אוהב - גם בשל העובדה שכמעט הצטרפתי אליה", אמר למורגן, אוהד ארסנל מושבע.
Cristiano Ronaldo tells Piers Morgan he thinks he will retire 'soon' - but 'nothing' will compare in his life to football.
— Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored) November 4, 2025
"It will be tough... probably I will cry... but I've prepared my future since 27 years old."
? https://t.co/tL9iaAjKDq@piersmorgan | @cristiano pic.twitter.com/ugyArQp8s3
כריסטיאנו רונאלדו גם נשאל על כך שלאחרונה דווח כי הוא הכדורגלן הראשון אי פעם שהפך למיליארדר. על כך אמר: "זה לא נכון - הייתי כבר לפני הרבה שנים. אני יודע כמה כסף יש לי. זה לא מפתיע אותי שאני הכדורגלן היחיד, כי אם מסתכלים על שיאים בכדורגל, כריסטיאנו רונאלדו תמיד ראשון. איך זה מרגיש לראשונה לדעת שאני מיליארדר? כמו לזכות בכדור הזהב. זו הייתה מטרה שלי להגיע לסכום כזה. יש לי בערך 41 מכוניות, אבל אני לא נוהג - אני רק בודק אם המכוניות נקיות ואם הן במצב טוב. כסף מעניק לך אפשרויות, אבל אני לא רוצה לחיות בצורה כזו יוקרתית בעתיד. מה הדבר הכי יקר שרכשתי? מטוס".
על הצעת הנישואים לג'ורג'ינה: "חבר נתן לי את הטבעת כדי להציע לה, והבנות שלי באו ואמרו לי 'אבא, אתה תיתן את הטבעת לאמא ותציע לה להינשא?. אז חשבתי לעצמי שזה הרגע הנכון. ידעתי שאעשה זאת יום אחד, אבל ברגע שהבנות אמרו לי - הרגשתי שזה הרגע, שהגיע הזמן. הבנות אמרו לי וחברים הרגישו. לא כרעתי ברך, אבל זה היה רגע מדהים. היה לי נאום שהכנתי, אבל הוא היה פשוט - אני לא בחור רומנטי, אני לא גבר שמביא פרחים כל שבוע, אולי פעם בחודש, אבל אני רומנטי בדרך שלי. הרגשתי שהיא האישה של חיי. אהבתי שלא היה אכפת לה מהטבעת. האם בכיתי? לא, אבל אולי ירדו לי כמה דמעות. אין לנו תאריך עדיין, אבל זה יקרה אחרי המונדיאל - נחגוג עם הגביע!".
מתי הוא מתכוון לפרוש: "התחלתי לחשוב על זה, וזה יקרה בקרוב. אני חושב שאהיה מוכן לזה. כמובן שזה יהיה קשה, וכנראה שאבכה - וזה נורמלי. אני בן אדם כן וברור לי שזה יהיה לי קשה מאוד, אבל אני מתכנן את העתיד שלי מאז גיל 27. שום דבר לא ישתווה לאדרנלין של לשחק כדורגל ולהבקיע שערים, אבל כמו שאמרתי - לכל דבר יש סוף. לדעתי אהיה מוכן לפרישה, יודע שיהיה לי יותר זמן לעצמי, למשפחה שלי ולגידול הילדים. אני רוצה גם לעקוב אחרי כריסטיאנו ג'וניור, להיות יותר איש משפחה".
CR7 אפילו התייחס לחולצה החתומה שהעניק לנשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ: "הוא אחד האנשים שיכולים לשנות את העולם".
