הפועל חולון תפגוש מחר (שלישי, 19:00) את שולה הצרפתית במסגרת המחזור הרביעי בשלב הבתים של ה-BCL. הסגולים מגיעים למשחק מהמקום השני בבית ג' עם שני ניצחונות והפסד אחד, אחרי שגברו על הצרפתים במחזור הקודם 92:103 ונמצאים בעמדת זינוק משמעותית לקראת הבטחת המקום בפלייאין.
ניצחון על שולה יבטיח לחולון את המקום בשלב הפלייאין, וככל הנראה גם את המקום השני, אלא אם בורסהספור תפתיע את בדאלונה במשחק המקביל. מנגד, הפסד יסבך את הסגולים, כשהקבוצה תעדיף שאם היא מפסידה את המשחק יהיה זה בהפרש של עד 11 נקודות, בו ניצחה במחזור הקודם.
הסגולים יצאו היום להונגריה, שם הם מארחים את משחקי הבית ב-BCL, בסגל מלא. דריק וולטון ג'וניור שלא שיחק במשחק הליגה בנס ציונה, חזר להתאמן וכשיר לחלוטין להתמודדות. 
"אחרי הניצחון בצרפת, יש לנו הזדמנות אמיתית לעשות צעד משמעותי לכיוון השלב הבא ב-BCL", אמר דני פרנקו לקראת המשחק, "שולה היא קבוצה איכותית שתגיע עם מוטיבציה גבוהה אחרי ההפסד, אבל אנחנו מוכנים ונחושים. המשחק הזה הוא הזדמנות להוכיח את עצמנו בליגה האירופית ולקרב אותנו לאחת המטרות שלנו העונה. השחקנים מרוכזים, ממוקדים ומבינים היטב את גודל ההזדמנות".
עידן זלמנסון הוסיף: "משחק חשוב מאוד להמשך הדרך שלנו ב-BCL כשגם למיקום יש חשיבות גדולה. שמנו את הניצחון בשולה מאחורינו ואנחנו ממוקדים ב-100% במשחק מחר שיהיה משחק חדש שנצטרך לבוא אליו עם אנרגיות ,אגרסיביות וריכוז כדי לא לתת לצרפתים לפתח את המשחק שלהם ולחזור לארץ עם ניצחון".
בחולון מקווים כי המשחק מחר יהיה האחרון שלהם בהונגריה, כשבמועדון עוקבים אחר ההתפתחויות עם האפשרות לחזרה לארץ, במקביל לשיחות של איגוד הכדורסל עם פיב"א. במועדון מקווים כי משחקי הפלייאין, שישוחקו בסוף חודש דצמבר, או משחקי שלב הטופ 16, כבר יגיעו לישראל.
