במכבי תל אביב שוקלים להחזיר את מוחמד עלי קמארה לפעילות ביום שלישי בבוקר. מחר (שני) יקבלו השחקנים יום מנוחה והם ישובו להתאמן מחרתיים בבוקר לקראת המשחק מול אסטון וילה בליגה האירופית ביום חמישי (22:00, ספורט1).
הגינאי עשוי להגיע לקרית שלום ולהשתתף באימון עם כל השחקנים, לראשונה מאז האירוע האלים ביום שני שעבר בו היה מעורב ושבמסגרתו הכה את רז שלמה. לשחקני מכבי תל אביב עדיין לא נמסר דבר באשר לתקרית הקשה בחדר ההלבשה בבלומפילד וגם הם ניזונים מהתקשורת.
קמארה עבר הליך משמעתי בשבוע שעבר והביע התנצלות עמוקה על התנהגותו החריגה. הוא לא מורשה להגיע לאימונים מאז האירוע ולדברי שחקנים בקבוצה, הוא רוצה מאוד לשוב לשורות הקבוצה. גם אם מכבי תל אביב תאפשר לו לחזור להתאמן מחרתיים, קרוב לוודאי שהוא יישב על הספסל במשחק מול אסטון וילה ואולי גם במשחק בעוד שבוע בליגת העל מול בית"ר ירושלים. בקבוצה מרוצים מההופעה של הייטור דוס סנטוס אתמול בניצחון על בני ריינה והוא אמור להמשיך לשחק לצד רז שלמה במרכז ההגנה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
מכבי תל אביב מדורגת כרגע במקום ה-32 (מתוך 36) בליגה האירופית, אחרי שצברה נקודה אחת.


