הפועל באר שבע מאמינה בכוחה לנצח את בית"ר ירושלים גם מחר (שני, 20:30) באווירה התוססת בטדי, שיהיה מלא עד אפס מקום. הקבוצה מבירת הנגב ראתה את מכבי תל אביב מתקרבת אליה ומקווה להתרחק בפסגה.
"זה אתגר מקצועי מעניין", אמר היום המאמן רן קוז'וך במסיבת העיתונאים של הקבוצה, "אני מרגיש את השחקנים שלי טוב לפני המשחק הזה. אני מרגיש אותם בוגרים מאוד לפני המשחק. אני חושב שאנחנו צריכים להתמודד מחר עם האווירה שתהיה מאוד מאוד מיוחדת. גם הקהל שלנו יגיע, אבל ברור שטדי מלא זה אתגר אחר".
המאמן הוסיף: "אני חושב שלפני המשחק האחרון בבית עשינו כמה פעולות. אתם מדברים על צמד משחקים לא טוב שלנו. גם בהפסד מול קרית שמונה וגם בניצחון על ריינה, אבל אני לא רואה את זה ככה. אין ספק שמול קרית שמונה היה לנו משחק רע והפסדנו, אבל בחנו היטב את המשחק מול ריינה ובאספקטים שלנו היו לנו דברים טובים מאוד שעשינו - כך שזה ממש לא כמו שאתם מציגים וכמו שזה נראה לכם. אני כן חושב שבפעולות האחרונות היינו צריכים להיות הרבה יותר מדוייקים ולעשות אותן יותר טוב ואז היינו יכולים לסיים את המשחק בצורה יותר מרשימה".
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
קוז'וך המשיך: "אני רוצה לברך את בית"ר ירושלים על הזכייה בגביע הטוטו. זו קבוצה שלא ידענו לנצח בטדי בעונה שעברה ולכן אנחנו צריכים להיות במיטבנו מחר כי ברור לי שהיא קבוצה חזקה".
קוז'וך סיפר שמתן בלטקסה לא יהיה כשיר מחר ושהוא שוקל להלביש את חמודי כנעאן, אחרי שהאחרון כבר מתאמן בצורה מלאה עם הקבוצה. כך או אחרת לא נראה שכנעאן יפתח בהרכב גם אם יתלבש למשחק.
אופיר דוידזאדה שחזר למועדון בקיץ האחרון, האריך את חוזהו בעונה נוספת, עד סיום 2026/27. המגן הוותיק זכה לשיפורים בהסכם.
שחקן הקבוצה גיא מזרחי שהגיע לדבר עם התקשורת אמר: "אנחנו לא מסתכלים כרגע על הטבלה ולא בוחנים באיזה מקום נהיה וזה בכלל לא משנה מה תהיה תוצאת הדרבי התל אביבי. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו. יחד עם זה ראינו בעונה שעברה כמה זה חשוב לנצח כמה שיותר משחקים בטח בתחילת העונה ולכן אנחנו צריכים להסתכל ממחזור למחזור ולעשות הכל כדי לנצח בכל משחק שאנחנו מתמודדים בו".


