הפועל באר שבע מאמינה בכוחה לנצח את בית"ר ירושלים גם מחר (שני, 20:30) באווירה התוססת בטדי, שיהיה מלא עד אפס מקום. הקבוצה מבירת הנגב ראתה את מכבי תל אביב מתקרבת אליה ומקווה להתרחק בפסגה.
"זה אתגר מקצועי מעניין", אמר היום המאמן רן קוז'וך במסיבת העיתונאים של הקבוצה, "אני מרגיש את השחקנים שלי טוב לפני המשחק הזה. אני מרגיש אותם בוגרים מאוד לפני המשחק. אני חושב שאנחנו צריכים להתמודד מחר עם האווירה שתהיה מאוד מאוד מיוחדת. גם הקהל שלנו יגיע, אבל ברור שטדי מלא זה אתגר אחר".
המאמן הוסיף: "אני חושב שלפני המשחק האחרון בבית עשינו כמה פעולות. אתם מדברים על צמד משחקים לא טוב שלנו. גם בהפסד מול קרית שמונה וגם בניצחון על ריינה, אבל אני לא רואה את זה ככה. אין ספק שמול קרית שמונה היה לנו משחק רע והפסדנו, אבל בחנו היטב את המשחק מול ריינה ובאספקטים שלנו היו לנו דברים טובים מאוד שעשינו - כך שזה ממש לא כמו שאתם מציגים וכמו שזה נראה לכם. אני כן חושב שבפעולות האחרונות היינו צריכים להיות הרבה יותר מדוייקים ולעשות אותן יותר טוב ואז היינו יכולים לסיים את המשחק בצורה יותר מרשימה".
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
קוז'וך המשיך: "אני רוצה לברך את בית"ר ירושלים על הזכייה בגביע הטוטו. זו קבוצה שלא ידענו לנצח בטדי בעונה שעברה ולכן אנחנו צריכים להיות במיטבנו מחר כי ברור לי שהיא קבוצה חזקה".
קוז'וך סיפר שמתן בלטקסה לא יהיה כשיר מחר ושהוא שוקל להלביש את חמודי כנעאן, אחרי שהאחרון כבר מתאמן בצורה מלאה עם הקבוצה. כך או אחרת לא נראה שכנעאן יפתח בהרכב גם אם יתלבש למשחק.
אופיר דוידזאדה שחזר למועדון בקיץ האחרון, האריך את חוזהו בעונה נוספת, עד סיום 2026/27. המגן הוותיק זכה לשיפורים בהסכם.
שחקן הקבוצה גיא מזרחי שהגיע לדבר עם התקשורת אמר: "אנחנו לא מסתכלים כרגע על הטבלה ולא בוחנים באיזה מקום נהיה וזה בכלל לא משנה מה תהיה תוצאת הדרבי התל אביבי. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו. יחד עם זה ראינו בעונה שעברה כמה זה חשוב לנצח כמה שיותר משחקים בטח בתחילת העונה ולכן אנחנו צריכים להסתכל ממחזור למחזור ולעשות הכל כדי לנצח בכל משחק שאנחנו מתמודדים בו".
