תאי בריבו שבר הלילה (בין שבת לראשון) בצורת ונבחר ל"איש המשחק", כשפילדלפיה יוניון ניצחה את שיקגו פייר 0:3 ועלתה לחצי גמר המזרח בפלייאוף ה-MLS.
בריבו כבש צמד - הראשון אחרי שחטף מהשוער היריב והשני בנגיחה איכותית - ופילי השלימה 0:2 בסדרת הטוב מ-3. בסיבוב הבא היא תפגוש את המנצחת בין שארלוט של ליאל עבדה ועידן טוקלומטי, לניו יורק סיטי.
החלוץ בן ה-27 פתח את העונה בסערה, אבל נעצר אחרי שהבקיע מול אותה שיקגו ב-24 באוגוסט. הוא לא מצא את הרשת בשישה משחקים רצופים, עד שהלילה פרץ את הסכר באלגנטיות.
המאמן ברדלי קארנל אמר הלילה: "תאי היה מצוין עם נבחרת ישראל והאופן שבו חזר (מפגרת הנבחרות האחרונה) - זה הרגיש כאילו ירד ממנו משקל כבד. הוא היה מאוד יעיל. ראינו הרבה דברים במשחק של תאי היום שלפיהם הוא חזר לעצמו. אני מאוד שמח שהוא כבש בזמן הנכון".
המילה "בצורת" חזרה על עצמה כמה פעמים, והיא אולי קצת השכיחה שבריבו חווה עונה נהדרת - אישית וקבוצתית. גם אחרי שלא הבקיע במשך חודשיים, יש לו העונה 19 שערים בכל המסגרות, מהם 16 בעונה הסדירה. פילדלפיה סיימה את העונה הסדירה עם המאזן הטוב בליגה והשורה התחתונה היא שבריבו חווה עונה מופלאה.
בריבו כבש 24 שערים בעונת 2022/23 במדי וולפסברגר (16 בליגה, 5 בגביע, 2 במוקדמות הקונפרנס ליג, 1 בפלייאוף העלייה לאירופה) - כך שעם עוד כמה הופעות מזהירות, הוא יוכל לשבור שיא אישי. יחד עם זאת, המשימה לא תהיה פשוטה כי החל מעכשיו הפלייאוף משוחק בשיטת נוק אאוט של משחק אחד, בלי סדרות. כלומר, גם אם פילדלפיה תגיע לגמר, נותרו לה רק שלושה משחקים.
צפו בתקציר
ב-phillyvoice כתבו הלילה: "צמד זה בדיוק מה שבריבו היה צריך כדי לשבור את הבצורת, וזה היה אפילו חשוב יותר בהתחשב בעובדה שהסופר-סאב של פילדלפיה בהתקפה, מיקאל אוהר, לא היה כשיר".
