לאחר תקופה קשה, ייתכן שליברפול סוף סוף מתחילה לחזור לעצמה. ה-0:2 על אסטון וילה אמש (שבת) העניק למועדון ולמאמן ארנה סלוט קצת אוויר לנשימה, אחרי ארבעה הפסדים ליגה רצופים. גם אמון הקהל שב, לאחר שבמשך כל 90 הדקות לא הפסיק לשיר ולעודד, גם כשהתוצאה עוד הייתה מאופסת.
לקראת הסיום, כשאנפילד כבר חגג את הניצחון, אוהדי ליברפול שרו את "Don't Worry About a Thing" של בוב מארלי - ובאוויר הורגשה תחושת הקלה אמיתית.
עבור המאמן ההולנדי, שעמד תחת לחץ, התמיכה ביציעי אנפילד הייתה הרגע המשמעותי ביותר של הערב. "זה אומר המון", אמר סלוט. "זה קרה כשהיה 0:0, לא כשאנחנו מובילים או כשאנחנו בטופ. הם ידעו שאנחנו במצב קשה - בשבילי, בשביל השחקנים, בשביל המועדון - ובכל זאת נתנו את התמיכה. זה מה שהופך את ליברפול למיוחדת. הם לא שוכחים אם היית חלק ממשהו מיוחד, והם עוזרים לך כשקשה".
?Arne Slot thanks Liverpool fans for their support...
— AnfieldIndex (@AnfieldIndex) November 1, 2025
?️"When you are in a difficult situation, and I'm definitely part of that, that support sums up what makes this club special." pic.twitter.com/qGDMsGl1Ux
המשחק הזה ייזכר גם כרגע היסטורי עבור מוחמד סלאח. שערו מול וילה היה ה-250 שלו במדי ליברפול - והוא הפך לשחקן השלישי בלבד בתולדות המועדון שמגיע לרף הזה, אחרי איאן ראש (346) ורוג'ר האנט (285).
"זה כמעט לא ייאמן להבקיע 250 שערים עבור מועדון אחד", אמר סלוט לאחר המשחק. "גם אם זה היה 250 שערים בקריירה כולה זה היה מדהים. הוא לא רק כבש, הוא גם עבד נהדר בהגנה. אהבתי מאוד את היכולת שלו הערב".
סלאח עצמו הודה כי התקופה האחרונה לא הייתה קלה: "זה ניצחון חשוב מאוד. היו לנו כמה הפסדים בפרמיירליג ובליגת האלופות, ואני שמח שחזרנו למסלול. זו עונה לא פשוטה - יש שחקנים חדשים שצריכים זמן להסתגל, איבדנו כמה שחקנים ותיקים, אבל הכל יהיה בסדר".
על ציון הדרך ההיסטורי הוסיף: "זה מרגש מאוד להבקיע כל כך הרבה שערים במועדון כזה גדול. אני גאה ושמח, זה לא משהו שאני לוקח כמובן מאליו".
276 - Mohamed Salah has now equalled Wayne Rooney (276 for Manchester United) for the most goal involvements in the Premier League for a single club (188 goals and 88 assists for Liverpool). Return. pic.twitter.com/EBnz1ksHl6
— OptaJoe (@OptaJoe) November 1, 2025
גם הקפטן וירג'יל ואן דייק, שהוביל את ההגנה לשער נקי ראשון מאז ה-14 בספטמבר, דיבר לאחר המשחק על הלחץ והביקורת: "מה ששמתי לב אליו בשבועות האחרונים זה שיש הרבה רעש מבחוץ שאין לנו שליטה עליו. אנחנו צריכים להתמודד עם זה כקבוצה. חלק מהדברים שנאמרים פשוט מגוחכים, אבל זה העולם שבו אנחנו חיים - כל אחד יכול להביע דעה ברשתות. אנחנו פשוט צריכים להתרכז בעבודה הקשה שלנו".
אלן שירר, מלך שערי הפרמיירליג בכל הזמנים, טען כי הניצחון הזה היה בדיוק מה שליברפול הייתה צריכה: "זה לא היה מושלם, אבל הרבה יותר טוב. הם היו חייבים לנצח את המשחק הזה. עכשיו הם צריכים להחזיר את האמונה והביטחון, זה יעשה להם רק טוב".
