וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הטוב בעולם? הולאנד כבש צמד, מנצ'סטר סיטי חזרה לנצח

התכולים התאוששו מההפסד לאסטון וילה עם 1:3 חשוב על בורנמות' בדרך למקום השני בטבלה. הנורבגי הבקיע פעמיים, אוריילי הוסיף

תקציר: מנצ'סטר סיטי - בורנמות' 1:3/ספורט1

המחזור העשירי בפרמיירליג המשיך היום (ראשון) עם ניצחון גדול של מנצ'סטר סיטי והתאוששות חשובה של ווסטהאם.

מנצ'סטר סיטי - בורנמות' 1:3

התכולים התאוששו מההפסד המפתיע לאסטון וילה במחזור הקודם, וחזרו למסלול הניצחונות עם עוד הצגה של ארלינג הולאנד. החלוץ הנורבגי יכול היה לסיים גם עם הרבה יותר מרק צמד, אבל הסתפק בשני כיבושים שהביאו אותו ל-13 שערי פרמיירליג העונה, כשהוא ביכולת פשוט מופלאה עד כה העונה. טיילר אדאמס השווה רק זמנית אחרי שגיאה של ג'אנלואיג'י דונארומה וניקו אוריילי סגר סיפור במחצית השנייה בדרך למקום השני בטבלה על חשבון הדובדבנים שירדו למקום הרביעי.

ממשיך להרשים. שרקי/GettyImages

מהלך המשחק

דקה 17: גול! 0:1 לסיטי! התכולים יצאו מהר למתפרצת כשהולאנד התחיל את המהלך, השאיר לריאן שרקי ששלח את הנורבגי קדימה, ובסיומה של דהירה מהירה החלוץ סיים עם הכדור ברשת בשערו ה-12 בעונה בליגה.

דקה 25: גול! בורנמות' השוותה ל-1:1! כדור קרן גרם לדונארומה לצאת רע מאוד ולאגרף לא מפסיק טוב, טיילר אדאמס אמר תודה ובעט מקרוב את השוויון של הדובדבנים.

דקה 33: גול! 1:2 לסיטי! עוד מהלך נפלא מבית היוצר של הולאנד - הפעם הנורבגי חלף על פני ההגנה של האורחת, עקף את השוער וגלגל את הכדור לרשת עם צמד ושער מספר 13 העונה בפרמיירליג.

sheen-shitof

עוד בוואלה

איך הופכים אריזת פלסטיק לעציץ?

בשיתוף תאגיד המיחזור תמיר

מכונה. הולאנד/GettyImages
שוויון משום מקום. אדאמס/GettyImages

דקה 60: גול! 1:3 לסיטי! ניקו אוריילי בביצוע נהדר בעט כדור שטוח מקצה הרחבה לרשת של בורנמות'.

בעוד פוזה מוכרת. הולאנד כובש את השני שלו במשחק/GettyImages
הצטרף לחגיגה. ניקו אוריילי/GettyImages

צפו בתקציר הניצחון של ווסטהאם על ניוקאסל

תקציר: ווסטהאם - ניוקאסל 1:3/ספורט1

ווסטהאם - ניוקאסל 1:3

אחרי שישה מחזורים ללא ניצחון שכללו חמישה הפסדים, ווסטהאם סוף סוף חזרה למסלול הניצחונות עם הניצחון השני שלה העונה, וכמה שהוא היה קריטי עבורה. הפטישים עצרו את הפורמה הטובה של המגפייז עם שלוש נקודות ששמו אותם במקום ה-18 בטבלה, מרחק שלוש נקודות מעלייה מעל הקו האדום. ג'ייקוב מרפי העניק יתרון מהיר לניוקאסל תוך 4 דקות, כאשר לוקאס פאקטה בשער יפה איזן בדקה ה-35 ושער עצמי אומלל בתוספת הזמן של המחצית הראשונה של סוון בוטמן הפכו את התוצאה, כששער מאוחר של תומאס סוצ'ק סגר סיפור בדרך לשלוש נקודות חשובות מאוד לקבוצה הלונדונית.

אוויר לנשימה. לוקאס פאקטה/GettyImages

המחזור יושלם ביום שני כשסנדרלנד תארח את אברטון (22:00, ספורט1).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully