ערן זהבי ואבי נמני התייחסו הערב (חמישי) בתכנית הספורט של רדיו 103FM לאירועי הדרבי - ולעונש שעדיין לא נגזר על הפועל תל אביב.
"בעצם המשטרה היא זו שתחליט את גורל המשחק הזה", אמר זהבי, ותמך באפשרות של קיום משחק חוזר. "אנחנו רוצים שהמקרה הזה יסתיים. תחשבו על סיטואציה שיש רק דרבי אחד השנה - למה שיהיה רק דרבי אחד לקהל הזה? אני הייתי רוצה שמכבי תל אביב תנצח על הדשא, כי אני מאמין שזה מה שיקרה. ושאני לא רוצה שיהיו תירוצים לקבוצות אחרות, אני רוצה שמכבי תיקח אליפות השנה ובלי שום דבר כזה".
אבי נמני הוסיף: "אני מסתכל קדימה - מה יקרה אם עוד חודש זה יקרה לקבוצה אחרת? בסוף תזכה באליפות קבוצה, ולא מבחינה מקצועית. אז מה עשינו בזה? מכבי תל אביב לא אשמה בסיפור הזה, אבל אנחנו לא רוצים שזה יסתובב כמו בומרנג ויבוא גם עליה".
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
ניר רשף, תובע ההתאחדות לשעבר, התארח בפאנל והוסיף: "מבחינה ספורטיבית, צריך להיות משחק חוזר. הפועל תל אביב צריכה להיענש על התנהגות האוהדים, ומבחינת ניצחון או הפסד טכני - אף אחד לא צריך ליהנות מהספק. זו דיעה אישית המבוססת על טענות משפטיות".


