וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אבי נמני תקף: "זה רציני? מכבי ת"א מחכה לגולדהאר? זה לא תקין"

עודכן לאחרונה: 30.10.2025 / 11:04

שחקן העבר ביקר את ההתנהלות של הצהובים בפרשת קמארה: "הוא בוודאי יכול להתערב ולקבל החלטה על רכש. אם רבו שחקנים והיה איזשהו הליך משמעתי - זה באמת צריך להגיע אליו? אני חושב שזה לא הגיוני בכלל"

תיקתקנו, 29.10/ספורט1

אחרי האירוע האלים בחדר ההלבשה בסיום הניצחון של מכבי תל אביב 1:3 על עירוני קרית שמונה, בו חבט מוחמד עלי קמארה בלם מכבי תל אביב בחברו לקבוצה, רז שלמה, הבלם עבר ביממה האחרונה הליך משמעתי, במהלכו הביע התנצלות מעומק הלב. כעת, הוא ממתין להחלטה של הבעלים, מיטש גולדהאר, באשר לעתידו בקבוצה, ובתוכנית הספורט של 103FM, דנו בתקרית החמורה, כאשר אבי נמני פרשן ספורט1 שמשמש גם כסוכנו של רז שלמה התייחס לעובדה שהמועדון מחכה למוצא פיו של הבעלים.

"תגידו לי זה רציני!? מחכים פה בישראל למיטש גולדהאר שיחליט על האירוע שקרה בין קמארה לרז שלמה? יש פה במכבי תל אביב 200 בעלי תפקידים, אתה יודע מה קורה? אתה הופך אותם לקטנים, מה הם לא יכולים לקבל החלטה על מריבה בין שחקנים. חבר'ה זה לא תקין. דברים שלא תקינים צריכים לדעת כבר לתקן אותם", ביקר בחריפות אגדת הצהובים והוסיף: "מה זה עכשיו לחכות לגולדהאר שיגיד א,ב ו-ג'? יש מנכ"ל, מנהל מקצועי וגם מאמן - קבלו החלטה. קמארה התנהג בצורה לא יפה, נותנים עונש וממשיכים הלאה".

מחכים לו, ולא בפעם הראשונה. גולדהאר/אודי ציטיאט

נמני מודע לכוחו של הבעלים הקנדי, אך התקשה להבין את הסחבת בנושא: "הוא יכול להחליט בדברים מהותיים, כמו לאשר קנייה של שחקן ב-2.5 מיליון יורו או לתת שכר של 800 אלף יורו לשחקן מסוים, בזה הוא בוודאי יכול להתערב ולקבל החלטה אם כן או לא. עכשיו אם רבו שחקנים והיה איזשהו הליך משמעתי - זה באמת צריך להגיע אליו? אני חושב שזה לא הגיוני בכלל, אני ממש מצטער. חלילה לא מפחית מחומרת האירוע, אבל בסוף קמארה הודה שהוא לא היה בסדר ומגיע לו כמובן עונש משמעותי ואני חושב שהאינטרס של מכבי תל אביב זה לא למשוך את זה ושזה לא יהיה על סדר היום. אם אני לאזטיץ' אני לוחץ שזה ייגמר כמה שיותר מהר ושזה יהיה מאחורינו".

בטענה על כך שאם גולדהאר לא יקבע בהחלטות האלו, אז זאת תהיה תחילת הסוף של איש העסקים הקנדי במכבי תל אביב, השיב קפטן הצהובים בעבר: "מיטש גולדהאר כבודו במקומו מונח והוא עושה עבודה טובה מאוד במכבי תל אביב, אבל אם לא יהיה מיטש גולדהאר יהיה מישהו אחר שיידע להיות בעלים של מכבי תל אביב".

נמני שכאמור משמש גם כסוכנו של רז שלמה הוסיף בנוגע לשחקן שנפגע בעימות: "מערכת היחסים בין רז לקמארה טובה מאוד גם מקצועית וגם בחדר ההלבשה. אני חושב שמי שנפגע יותר מרז זה דווקא שאר השחקנים שהיו עדים לאירוע, אבל זה דברים שקורים בהרבה קבוצות כולל בעולם. אני יכול להגיד שקרו אירועים יותר חמורים במכבי תל אביב בשנים האחרונות שלא דיברו עליהם ולא יצאו לתקשורת, לכן אני אומר שאם מכבי רוצה לעשות בחוכמה, היא צריכה כן לטפל בסיפור ולא לדלג עליו. הם צריכים לתת את העונש הראוי והמידתי לקמארה ולהמשיך. הוא התנצל בפני רז והשחקנים, ולא צריך לעשות סיפור מכל דבר עכשיו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully