בן שרף שוב פתח הלילה (בין רביעי לחמישי) בחמישייה של ברוקלין (שירדה למאזן 5:0) אבל הפעם סיים ללא נקודות ב-12 דקות בלבד, כשהישראלי רושם 2 ריבאונדים, אסיסט אחד ושלושה איבודי כדור עם 0 מ-2 מהשדה, במשחק מאכזב שלו ושל קבוצתו. 
העונה הזו של הנטס סובבת כולה סביב ההתפתחות של ברוקלין והבחירות הרבות שלה בסיבוב הראשון של הדראפט (חמש בסך הכל). אבל למרות הדגש על פיתוח שחקנים צעירים, מאמן הנטס ג'ורדי פרננדס בחר במהלך ההפסד 117:112 לאטלנטה הוקס להשאיר את הרוקיז איגור דיומין ובן שרף על הספסל לאורך כל הרבע הרביעי, ולהעדיף את הוותיקים טייריס מרטין וטרנס מאן.
"טייריס היה מדהים", אמר פרננדס לאחר המשחק, כשנשאל על ההחלטה. "הכול תלוי בנו, ובמי שיכול לעזור ברגע נתון לקבוצה להילחם. פה אף אחד לא מקבל שום דבר כמובן מאליו. אני פשוט מתגמל שחקן שהיה מצוין בקיץ, והוא ממשיך לשחק טוב. זה פשוט מאוד".
מרטין סיים עם 13 נקודות ו־5 ריבאונדים, מתוכן 8 נקודות ו־4 ריבאונדים כשהוא משחק את כל הרבע הרביעי. מאן תרם 11 נקודות ו־6 אסיסטים - הכי הרבה בקבוצה - בזמן שהוא ניהל את המשחק כשדיומין התקשה.
"לטרנס יש תחושה מצוינת למשחק", המשיך המאמן. "הוא עושה קצת מהכול, ואני אוהב כשהוא משחק באגרסיביות, חודר לטבעת, מוסר, פותח את הכדור.
זו האנרגיה שרציתי על המגרש. לשחרר, לשחק חופשי. שישה אסיסטים זה נהדר, נחמד לראות את זה".
אף אחד מהשניים, דיומין או שרף, לא שיחק כלל ברבע הרביעי. דיומין סיים את המשחק עם 4 נקודות בלבד (1 מ־6 מהשדה) ומדד פלוס־מינוס של 18-, והוא עדיין לא זרק אפילו זריקה אחת מתוך הקשת העונה.
"כן, הוא צריך להבין את זה", הודה פרננדס. "ברור שאני רוצה שיהיה בצבע. כולם כבר יבינו שהוא איום מהשלוש, אבל הוא לא יכול לשחק רק מחוץ לקשת. אני רוצה שייכנס פנימה, יחלק כדורים, זה בסדר אם הוא יסיים עם הרבה שלשות והרבה אסיסטים, אבל בשלב מסוים הוא צריך להיות יותר אגרסיבי. הוא צריך ללמוד לשחק עם שתי הרגליים, לקבל החלטות נכונות - אלה צעדים טבעיים בהתפתחות שלו. אני לא מודאג מדי".
מייקל פורטר ג'וניור, אחד ממובילי הקבוצה, הודה שהנטס יתקשו לנצח עד שהשלישייה הצעירה - דיומין, שרף ונולן טראורה - תתאקלם בליגה. "הכול מתחיל מעמדת הרכז", אמר פורטר. "קשה מאוד לנצח ב־NBA… יש לנו כמה רכזים רוקיז שיהיו מצוינים בליגה הזו לאורך השנים, אבל הם עדיין רוקיז. עמדת הרכז היא אולי הקשה ביותר במשחק, וכששחקנים צעירים עדיין לומדים את התפקיד, קשה מאוד לנצח כשאין יציבות בעמדה הזו".

