בבית"ר ירושלים ימתינו לבדיקה הנוספת שיעבור לוקה גדראני, אך הממצאים מהבדיקה אותה ערך היום (רביעי) בבית חולים "הדסה" נתנו הרבה מאוד אופטימיות למועדון.
כבר בבוקר השחקן דיווח כי הנפיחות ירדה, ואמנם רופא הקבוצה עדיין העריך כי מדובר בקרע בצולבת, ברצועה הצידית או במניסקוס, אך כולם המתינו לבדיקה. גם עתה, לאחר שבבית חולים הבהירו כי אין פגיעה בצולבת, במניסקוס או ברצועה הצידית, בבית"ר ממתינים לבחינת הממצאים על ידי רופא המועדון.
יתרון (5) 120
19:30

אנאדולו אפס
(3.5+)

ברצלונה
רוחות חדשות נושבות בברצלונה שנראית טוב מאז השינוי על הקווים. הערב צ'אבי פסקוואל יערוך את הקאמבק הרשמי שלו ביורוליג על הקווים של ברצלונה, כשבצד השני שיין לארקין ייעדר וזו מכה קשה לאנאדולו, שגם כך לא נראית מספיק טוב העונה. ברצלונה תנצח
יתרון (5) 247
21:15

פנאתינאיקוס

בי.סי דובאי
(8.5+)
פאו אחרי 4 ניצחונות יפים בכל המסגרות, אך היא לא יציבה העונה ביורוליג ופוגשת קבוצה בעלייה, שגם היא השיגה 4 ניצחונות רצופים. פאו טובה יותר, אך דובאי עם ליין כ"כ גבוה, אמורה לעשות את זה
השחקן עצמו היה נרגש מהאבחנה, מיהר לבית וגן להעביר את דיסק הממצאים לרופא המועדון וכולם עתה ימתינו לצילום MRI נוסף שיעבור אחרי שתרד הנפיחות בברך כדי לוודא סופית את חומרת הפציעה, שכרגע מוגדרת כחבלה חמורה בברך והיעדרות משוערת של 4-6 שבועות - אחרי שכבר היה חשש כי הבלם הגאורגי גמר את העונה.
הבלם עצמו נמצא לאחרונה במעקב של מאמן נבחרת גאורגיה ואם יתברר סופית כי לא מדובר בפציעה חמורה, הוא מועמד לזימון לסגל בחודשים הבאים.


