חדשות טובות מאוד לבית"ר ירושלים. למרות ההערכות המוקדמות על כך שלוקה גדראני סובל מקרע וייתכן שלא ישוב לשחק כדורגל העונה, אחרי שהגיעו תוצאות בדיקת ה-MRI שעבר היום (רביעי), במועדון מעריכים שהוא עשוי לשוב כבר בעוד כחודש, מיד אחרי הפגרה הארוכה שתסתיים בתחילת חודש דצמבר.
גדראני נפצע בתוספת הזמן אמש בגמר גביע הטוט ומול הפועל תל אביב ובבית"ר ירושלים חששו מאוד שמדובר בפציעה שתשבית אותו עד תום העונה. כזכור, הבלם הגאורגי הצטרף לקבוצה אחרי פתיחת העונה, אבל במהרה הפך לאחד השחקנים הבולטים שלה - שאיתו צברה 13 מ-15 נקודות ליגה אפשריות וזכתה בגביע הטוטו.
רגיל (5) 149
19:30

קליארי

ססואולו
קליארי שבמקום ה-14 תארח את ססאולו שנמצאת במקום ה-13 עם נקודה אחת מעליה, שתי הקבוצות לא בכושר מוצלח במיוחד במשחקים האחרונים ואני חושב שהשתיים יחלקו בנקודות
יתרון (5) 241
21:30

אולימפיה מילאנו

פאריס באסקטבול
(3.5+)
פאריס היא בדיוק מסוג הקבוצות שמילאנו מתקשה מאוד נגדן באופן מסורתי. הקצב של האורחת יותר מדי גבוה למילאנו. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (5) 274
21:30

גראסהופרס
(2.5+)

יאנג בויז
מתוך 10 משחקים של גראסהופרס העונה, נכבשו ב7 משחקים מעל 2.5 שערים. אצל יאנג זה התרחש בשמונה משחקים וגם צפוי להיות גם במשחק בינהן.
מדובר עדיין בהערכה בלבד, אבל בבית"ר ירושלים בהחלט מגלים אופטימיות באשר לאפשרות שהבלם ישוב לשחק בעוד כחודש. בניגוד לחשש הראשוני שמדובר בקרע, לפי תוצאות ה-MRI, מדובר בחבלה חמורה בלבד. עם זאת, ישנם נוזלים רבים באיזור הפגיעה ועל כן הוא יצטרך להיבדק פעם נוספת רק לאחר שתרד הנפיחות כדי לאשש סופית את חומרת הפגיעה.


