רגעים מרגשים הערב (ראשון) באצטדיון טרנר עם חזרתו של איתן הורן ליציע, לראשונה מאז שוחרר מידי ארגון הטרור חמאס. שורד השבי, שחזר בעסקת החטופים אחרי שנתיים ושבוע, הגיע יחד עם בני משפחתו לצפות בקבוצתו האהובה הפועל באר שבע וזכה לטקס לפני המשחק מול מכבי בני ריינה.
תחילה, איתן נכנס לחדר ההלבשה של הפועל באר שבע. כל השחקנים נעמדו על רגליהם, מחאו לו כפיים והוא התרגש עד דמעות. לאחר מכן עלה הורן עם בני משפחתו לכר הדשא וזכה כאמור לטקס מרגש, כשהאוהדים הריעו והבעלים אלונה ברקת העניקה חיבוק חם. בתום הטקס, הוא ואחיו יאיר שבו למקומם הקבוע ביציע.
אחרי חצי שעה בדיוק, הלדר לופס העלה את הפועל באר שבע ליתרון שהפך בהמשך גם לניצחון, והקדיש את השער לשני האחים שחגגו יחד ביציע.
איתן הורן הצטרף בסיום המשחק למאמן רן קוז'ך ואמר בריאיון: "אין לי מילים. זו קבלת הפנים הכי טובה שאפשר לקבל. זה לא נתפס. אני חיכיתי להיות פה בחזרה, בטרנר, כולם ביחד. זה באמת היה מרגש, אין דברים כאלה. הכדורגל הוא אחד הדברים שהחזיק אותי שם, כל יום חשבתי על כדורגל, על הפועל באר שבע, מי הלך, מי בא, לקחנו אליפות? העפלנו לאירופה? כל יום רק כדורגל והפועל באר שבע. עד שהחטוף האחרון חוזר הביתה, אני לא יכול להיות מאושר. עכשיו נהניתי, אבל אני מבקש מכל העם - לא להפסיק עד שהחטוף האחרון חוזר אלינו".
יאיר הורן הוסיף: "יש עוד חטופים בעזה, עד שלא יחזור האחרון - אנחנו לא נהיה מאה אחוז".
יתרון (1) 354
03:00

לוס אנג'לס קליפרס

פורטלנד טריילבלייזרס
(7.5+)
הקבוצה של דני אבדיה הציגה שני משחקים לא רעים בביתה , אבל הפעם יהיה לה קשה מאוד במשחק חוץ מול שחקני הקליפרס ששיחקו מעולה מול פיניקס.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 196
20:00

אודנסה

ברונדבי
לאודנסה אחת ההגנות החלשות ביותר בליגה הדנית, אבל לשתי הקבוצות התקפות סולידיות מאוד. אפשר לראות כאן לא מעט שערים הערב
איתן הורן נחטף על ידי מחבלי חמאס בשבעה באוקטובר 2023 מבית אחיו יאיר הורן שבניר עוז. הוא נלקח יחד עם אחיו הגדול, יאיר, שנשאר איתו בשבי במשך כ-498 ימים עד ששוחרר בפברואר 2025 במסגרת עסקת חטופים.


