וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יונתן כהן התרגש: "כיף גדול לחזור, במועדון שנתן בי את האמון"

עודכן לאחרונה: 26.10.2025 / 1:00

שחקן הרכש הטרי סיכם את הבכורה בהפועל פתח תקוה אחרי ה-1:1 מול אשדוד: "הגעתי למקום שאני מאושר בו". על ההחמצה: "אלה דברים שאני צריך לשים ברשת"

תקציר: מ.ס. אשדוד - הפועל פתח תקוה 1:1/ספורט1

"כיף גדול ומרגש לחזור, במיוחד במועדון הזה שנתן לי את האמון", אמר היום (שבת) יונתן כהן אחרי הבכורה שלו במדי הפועל פתח תקוה, שנפרדה ב-1:1 מול מ.ס. אשדוד.

על היכולת שלו אמר כהן: "הייתי באחד על אחד מול השוער, זה דברים שאני צריך לשים ברשת, לא התאמנתי הרבה זמן ולא שיחקתי הרבה זמן, אני מאמין שזה יגיע. אני גאה בקבוצה ואיך ששיחקנו וניקח את הנקודה הזאת קדימה".

"לא תכננתי את זה, החיים לוקחים אותך למקומות שאתה לא מתכנן"/לירון מולדובן

על התקופה בחוץ: "אני רוצה להגיד תודה לכל המאמנים שלקחתי בתקופה האחרונה, גם כושר וגם כדורגל, למשפחה שלי ולאשתי, זו היתה תקופה לא פשוטה, הייתי ארבעה וחצי חודשים ללא קבוצה, התאמנתי לבד, התאמנתי קשה וראו את זה בדקות שנתתי פה.

"לא תכננתי את זה, החיים לוקחים אותך למקומות שאתה לא מתכנן. סיימתי את השנה הזאת בלי חוזה, הדברים התגלגלו. בסוף הגעתי למקום שאני מאושר בו, שמח. מפה אפשר רק לעלות".

על ההמשך: "אני לא יכול להגיד שזה קרש קפיצה כי אני חושב שהמועדון הזה משחק כדורגל מהיפים בליגה, אני גאה מאוד בקבוצה ואיך שהתכוננו למשחק הזה, אנחנו מכוונים הכי גבוה שרק אפשר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully