וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דני אבדיה כיכב, פורטלנד חגגה על גולדן סטייט

הכוכב הישראלי שם את הפרשה של מאמנו, צ'ונסי בילאפס, מאחוריו והוביל את הטריילבלייזרס לניצחון 119:139 עם 26 נק', 5 ריב' ו-6 אס' בהופעה אישית אדירה. 35 נק' ו-6 ריב' של סטפן קרי לא הספיקו לווריירס

תיקתקנו, 24.10/ספורט1

אם משחק הפתיחה של דני אבדיה בעונת 2025/26 היה מרשים, אך הסתיים בהפסד, אז מה שהישראלי של פורטלנד עשה הלילה (בין שישי לשבת) לגמרי עשוי להיות נקודת המפנה שלו לקראת חודשים מרגשים ומיוחדים מאוד. עם 26 נק', 5 ריב' ו-6 אס' ב-29 דקות על הפרקט, הכוכב הישראלי הוביל את הטריילבלייזרס לניצחון ענק של 119:139 על גולדן סטייט של סטפן קרי.

זה היה הניצחון הראשון של פורטלנד העונה במשחק הראשון לאחר התפוצצות פרשת ההימורים בה מעורב מאמן הקבוצה, צ'ונסי בילאפס, כשטיאגו ספליטר ערך בכורה על הקווים של הבלייזרס כמאמן הזמני, וכמה שהוא נהנה ממה שהוא ראה על הפרקט.

הסופרסטאר הישראלי פתח בחמישייה והוכיח שוב שהוא באמת עשוי מהחומר של הטובים ביותר בליגה הטובה בעולם. כבר מהפתיחה הראה אבדיה דומיננטיות אדירה עם 20 נק' בחצי הראשון, כשהוא קולע 4/6 מחוץ לקשת השלוש, ועם אחוזים נהדרים מהשדה (11/18), הישראלי הוביל את הקלעים של המארחת לניצחון בכורה בהופעה פשוט אדירה.

כוכב. דני אבדיה/GettyImages, Alika Jenner

ג'רמי גרנט שעלה מהספסל תרם 22 נק', כשגם טומאני קמארה עם בלט עם 19 נק' ו-7 ריב' ושיידון שארפ הוסיף 17 נק' משלו.

בצד השני זה היה כמובן סטפן קרי עם 35 נק' ו-6 ריב' בצד של הווריירס שרשמו את ההפסד הראשון שלהם העונה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully