חנן פדידה לא משחק כדורגל בקבוצת וותיקים אבל כאן בספורטיאדה באילת הוא החלוץ של רשת קאנטרי ההסתדרות. במשחק האחרון כבש שלושער והערב יוליך את קבוצתו לחצי הגמר במגרש הכדורגל של אילת. בקבוצה שלו משחק גם ליאל זגורי מהפועל באר שבע בעבר, וגם מי שהיה אחת ההבטחות הכי גדולות במועדון ספורט אשדוד, עידן שדה. פדידה בן 43 כבש הרבה לזכות הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים אבל דווקא את הבית באשדוד הוא זוכר היטב.
"אם הייתי מקשיב לג'קי בן זקן, הייתי הופך לאחד משלושת החלוצים הכי טובים בארץ", הוא אומר היום כאן כמה שעות אחרי שכבש מול חברו בעבר לאשדוד, השוער יוסי שקל. "התגעגענו כאן לספורטיאדה. הרבה זמן חיכינו שהיא תחזור", הוא אומר. "אני רוצה להגיד שהתחושה כאן היא שאנחנו חלק ממשהו גדול ומקצועי מאוד. עברתי חדרי הלבשה ומועדונים גדולים כמו בית"ר, הפועל באר שבע, אשדוד וגם קבוצות נוספות והארגון כאן לא נופל משום דבר. מתייחסים אלינו כאילו אנחנו הולכים עכשיו לשחק בחצי גמר גביע המדינה, כשאנחנו כמה שעות לפני חצי הגמר שלנו".
יתרון (3) 242
20:15

עירוני קריית אתא

מכבי ראשון לציון
(5+)
אתא היא אחת הקבוצות המפתיעות ביותר העונה, ואחרי ניצחונות מרשימים על חולון והרצליה, והיא חוזרת הביתה למשחק מול ראשל"צ, שהפסידה לירושלים והרצליה, ותגיע עם מומנטום יחסית שלילי. אתא מנוסה יותר ובבית, אמורה לנצח את המשחק הזה מעל לליין
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
פדידה יחפש את הגולים שלו בחצי הגמר כדי להביא את הקבוצה שלו לגמר של הטורניר במקביל לעוד הרבה ענפים ותחרויות שמתקיימות כאן באילת. הספורטיאדה מרכזת עשרות ספורטאים שגם החליפו עם השנים תחרויות. כך למשל שייקה איידלצ'יק מרחובות שבעבר שיחק כדורעף, אחרי זה היה שותף לתחרויות של ירי באקדח והיום הוא משחק שש בש עבור עובדי צה"ל.
ופדידה, שאומר לי שאין עליו בשש בש בארץ, מוסיף: "אני לא מתגעגע לכדורגל אבל אני כן מתגעגע לשמוע את הקהל שואג אחרי גול ובטדי זה היה הכי מרגש. הגעגוע לגול בטדי זה משהו שלא יגמר לעולם אצלי אבל זה היה בעבר ועכשיו צריך להביא את הגביע לקבוצה שלי".


