מאמן מכבי תל אביב ז'ארקו לאזטיץ' החליט לא לקחת את יון ניקולאסקו למשחק מחר (22:00, ספורט1) בסרביה מול מיטיולן, ולפחות על פי עדויות של שחקנים מהקבוצה, החלוץ המולדבי התאמן השבוע כרגיל והיה נראה כי הוא כשיר לגמרי. כזכור, ניקולאסקו נפצע מול הפועל ירושלים בקרסול והחמיץ את המשחק מול פאוק בסלוניקי, אבל לפני שלושה שבועות במשחק מול דינמו זאגרב במסגרת הליגה האירופית הוא היה כשיר והתלבש אבל לא שותף במשחק שנערך בבצ'קה טופולה.
לפני שבועיים יצא ניקולאסקו למשחק של נבחרת מולדובה, אבל גם שם הוחלט שהוא לא ישחק מאחר שהקרסול עדיין לא היה בריא לגמרי, אבל לפני שבוע כשהקבוצה חזרה להתאמן לקראת הדרבי ניקולאסקו כבר היה על הדשא ובאימון המסכם בשבת שעברה הוא התאמן, ובכל זאת החליט לאזטיץ' לא להכליל אותו בסגל לדרבי ביום ראשון.
בארץ זה היה עוד סביר והגיוני מאחר שצריך לרשום רק שבעה זרים והוא נשאר בחוץ, אבל באירופה אין מגבלה. לאזטיץ' יכול היה לקחת אותו, אבל הוא החליט להשאיר אותו בארץ ועל פי האימונים שנערכו השבוע, החלוץ התאמן כרגיל ועשה סימנים שהוא בריא לגמרי. צריך עוד להדגיש כי עצם הפיכתו של דור פרץ לחלוץ, היא סימן לא טוב עבור ניקולאסקו.
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
החלוץ המולדבי שנקנה בקיץ מהולנד ציפה להיות החלוץ המוביל במכבי תל אביב וגם במועדון העריכו שזה יקרה אחרי שהקבוצה נפרדה מדור תורג'מן ומערן זהבי, אבל בשלב הזה זה לא מתרומם ולא רק בגלל פציעה. מכבי תל אביב תשחק מחר בסרביה מול מיטיולן כששוב החלוץ המולדבי שהיה אמור להיות החלוץ מספר אחת שלה לא נמצא איתה ולא יכול להיות חלק מהקבוצה. במכבי ת"א משוכנעים שניקולאסקו יחזור בקרוב להיות החלוץ הראשון בקבוצה.


