וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תופעה: הלחץ שמופעל על נערים להצטרף לנבחרת פלסטין

עודכן לאחרונה: 21.10.2025 / 10:01

מגמה חדשה: דרך הוואטסאפ והרשתות החברתיות פונים כבר בגיל צעיר לבני נוער ערבים ישראלים ומנסים לשכנע אותם לשחק תחת נבחרת פלסטין. לשחקנים הצעירים מובטח: בעתיד תזכו לחוזים גבוהים במדינות המפרץ

תיקתקנו, 20.10/ספורט1

פרשת עבד יאסין בבני סכנין חושפת תופעה מדאיגה מאוד. סוכן שחקנים המעורה היטב בחברה הערבית העיד השבוע כי ההתאחדות הפלסטינית וגורמים בנבחרות השונות שלה פונים כבר בגיל צעיר מאוד לבני נוער ערבים ישראלים שמשחקים גם בקבוצות גדולות כאן שאינן חלק מהמגזר הערבי ומנסים לשכנע אותם באמצעים שונים לשחק תחת נבחרת פלסטין.

לשחקנים הצעירים מובטח כי בעתיד יזכו לחוזים גבוהים כשיהיו בוגרים במדינות המפרץ. לנבחרת פלסטין יש נבחרות גם בגילאי נערים ונוער ובטח שבגיל הנבחרת הצעירה, כך שמבחינת ההתאחדות הפלסטינית הניסיון הוא לצוד את הנערים הישראלים ערבים על מנת שהם יוותרו על שאיפתם לשחק עבור ישראל ויעדיפו לשחק בנבחרות פלסטין כבר מגיל צעיר.

פרשה שחשפה את השיטה. יאסין/דני מרון

אותו גורם העיד כי הפניות הן ישירות אל הנערים ואפילו לא אל הסוכנים או מי שמייצג אותם. הפניות הן דרך האינסטגרם, הוואטסאפ ואמצעי תקשורת נוספים ברשתות החברתיות או באופנים אחרים. יאסין כזכור עשה דין לעצמו והחליט להצטרף לנבחרת הבוגרת של פלסטין מבלי שעדכן על כך את אנשי המועדון ומבלי שביקש על כך אישור פורמלי. רק אחרי שהצטרף אל הנבחרת הפלסטינית ידעו בבני סכנין על הצעד שלו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully