וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"מכבי תל אביב לא יכולה לדרוש ניצחון טכני, זה נגד רוח הספורט"

דודו אוואט הגיב לאירועי הדרבי: "אסור להפוך יועצים משפטיים לשחקני הכרעה בטבלה. אם זה הכיוון, לכדורגל הישראלי פשוט אין זכות קיום"

תקציר ביטול הדרבי: הפועל תל אביב נגד מכבי תל אביב/ספורט1

בכדורגל הישראלי ממשיכים לעסוק גם הערב (שני) באירועי הדרבי התל אביבי הסוער, שאפילו לא נפתח אמש בבלומפילד.

מוקדם יותר היום דרש תובע ההתאחדות עו"ד גלעד ברגמן להשית על הפועל תל אביב הפסד טכני - לצד הפחתת שתי נקודות.

שוער נבחרת ישראל לשעבר דודו אוואט התייחס לכך וצייץ ב-X (לשעבר טוויטר): "משחק שלא התחיל בגלל התפרעות אוהדים חייב להיות מוכרע רק על הדשא! בעיניי מועדון סניור כמו מכבי תל אביב לא יכול לדרוש ניצחון טכני, זה נגד רוח הספורט. גם אם זה כתוב בתקנון, אסור לחלק נקודות, אסור להפוך יועצים משפטיים לשחקני הכרעה בטבלה. אם זה הכיוון, לכדורגל הישראלי פשוט אין זכות קיום".

יואב זיו מנהל מכבי תל אביב בועט בזיקוק שנזרק לכר הדשא/אריאל שלום

גם מכבי תל אביב מואשמת - בקריאות גזעניות, בשל הקריאות "טועמה מחבל", כמפורט בדוח המשקיף, וכן בהתפרעות אוהדים, בשל השלכת לפחות ארבעה אמצעים פירוטכניים לכר הדשא, לאחר ההודעה על ביטול המשחק. תובע ההתאחדות המליץ להשית על הקבוצה גם עונש של איסור מכירת כרטיסים למשחק חוץ. אם כך יקרה, זה אומר שאוהדי מכבי תל אביב לא יוכלו להגיע למשחק בבאר שבע.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully