נשיא ברצלונה, ז'ואן לאפורטה, הודיע רשמית במהלך אספת החברים שהמועדון לא יצרף שחקנים חדשים בחלון ההעברות של ינואר. גם פציעתו הארוכה של גאבי, שצפויה לאפשר לקבוצה לשחרר חלק מהערבות הבנקאית שהופקדה לצורך רישום שחקנים (ולחסוך כ-9 מתוך 16 מיליון יורו), לא תשנה את ההחלטה.
המשמעות היא כי השוער ז'ואן גרסיה והכישרון הצעיר רוני ברדג'י יהיו שתי ההחתמות היחידות של עונת 2025/26.
לאפורטה הסביר כי המועדון מתקרב לעמידה מלאה בכלל הפייר-פליי של "1:1" בליגה הספרדית, ורמז כי הסכום הדרוש לכך עומד על כ-37 מיליון יורו. לדבריו, ההישג המשמעותי של ברצלונה בתקופה האחרונה הוא שמירה על שלד הקבוצה המצליחה מהעונה שעברה.
הנהלת המועדון גאה בכך שהצליחה להאריך את חוזיהם של לאמין ימאל, פדרי, ראפיניה, ז'ול קונדה, גאבי, רונאלד ארחאו, פאו קובארסי, פרנקי דה יונג וג'רארד מרטין. גם השארתו של פרמין לופס, חרף הצעה גדולה מצ'לסי, נחשבת לניצחון. החוזים הבאים בתור לחידוש: אריק גרסיה ופראן טורס.
הנושא הרגיש ביותר שנותר פתוח הוא מצבו של השוער מארק-אנדרה טר סטגן, שבוחן אפשרות לעזוב בהשאלה בחורף כדי לשוב לכושר משחק ולהבטיח מקום בסגל נבחרת גרמניה למונדיאל ביולי. השוער עבר ניתוח בקיץ וטרם חזר לפעילות מלאה.