אירועי האלימות שליוו את הדרבי התל אביבי עוברים כעת גם לחקירות מח"ש, שתבדוק את המקרים בהם שוטרים פגעו באוהדי הפועל תל אביב.
בינתיים, כל 10 החשודים במהומות הדרבי שוחררו. בדיון נוסף שנערך היום, שישה חשודים נוספים שוחררו בתנאים מגבילים ובכך הושלם שחרורם של כל 10 החשודים שנעצרו. על פי המשטרה, אחד מהם סירב לעזוב את המקום וניסה למשוך באחד הפרשים שעל גבי סוס, ובתגובה בוצעה עליו השתלטות והוא נעצר. אחרים, לפי החשד, דחפו שוטרים והתנגדו למעצר. כולם נחקרו, הכחישו את החשדות ומסרו כי לא הפעילו אלימות במקום. התביעה ביקשה להאריך את מעצרם לצורך ביצוע חמש פעולות חקירה נוספות, אך הודתה כי בשלב זה לא קיימות ראיות ממצלמות האבטחה.
במהלך הדיון מתחו הסנגורים ביקורת חריפה על התנהלות המשטרה ועל מחדלי החקירה. אחד מהם תהה: "אם אין מצלמות אבטחה, כיצד זוהה החשוד רק לפי חולצה אדומה?", והתובע השיב: "משטרת ישראל תפעל להשיג את הצילומים ונבצע בדיקה של 360 מעלות".
רגיל (3) 121
19:45

קיירט אלמאטי

פאפוס
אולי ההזדמנות הכי טובה של קיירט להשיג ניצחון בליגת האלופות. פאפוס אמנם יריבה מאוד איכותית ושווה כוחות, אבל המארחת תבוא כאן נחושה יותר ותצליח להשיג ניצחון היסטורי
רגיל (3) 230
21:45

פורטסמות'

קובנטרי
פורטסמות' מאוד לא יציבה עם תוצאות לא חד משמעיות והיא גם לא מבריקה העונה בבית. קובנטרי עם 4 ניצחונות רצופים עם מאזן שערים של 0:14. רצף כזה לא יעצר פה
רגיל (3) 250
22:00

ארסנל

אתלטיקו מדריד
ארסנל בכושר מטורף, מובילה את הפרמייר ליג ורוצה להמשיך להיות בצמרת ליגת האלופות. אתלטיקו מאוד לא יציבה העונה.
רגיל (3) 266
22:00

באייר לברקוזן

פאריס סן ז'רמן
אחרי שתי תוצאות תיקו בליגת האלופות, תחפש לברקוזן ניצחון ראשון אבל יהיה לה קשה מול אחת הקבוצות הטובות באירופה שמגיעה בכושר התקפי מצוין.
סנגור אחר טען כי מרשו נפצע בעת המעצר: "שברו לו את המשקפיים, הוא פנה לחוקרת וביקש לפנות למח"ש". סנגורית נוספת הוסיפה: "שוטר בן 24 נתן לו מכות בחזה, לחשוד יש ילד בן 40 הוא נאלץ לבקש מהשוטר להפסיק".
בסיכום טענו כלל הסנגורים כי מדובר במעצרים מיותרים ובאלימות משטרתית חריגה: "החשודים הותקפו בברוטליות על ידי משטרת ישראל, עד עכשיו חלקם מדממים. מדובר באירוע שלא קשור כלל למשחק הכדורגל כי האירוע עצמו היה מחוץ למגרש".
השופטת בחנה את חומר הראיות והורתה על שחרורם של כלל 10 החשודים בתנאים מגבילים, הכוללים התחייבות עצמית וערבות צד ג' בסך 5,000 ש"ח כל אחד, איסור יצירת קשר עם מעורבים והרחקה מכל משחקי הפועל תל אביב למשך חצי שנה, בנוסף, יידרשו להתייצב בתחנת המשטרה חצי שעה לפני כל משחק או במחצית, ולחתום כי אינם נוכחים באצטדיון למשך שישה חודשים.