וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שלוש התמונות ששברו את האינטרנט: סבאלנקה ובדוסה בדייט לילי

שתי החברות הטובות נפגשו לחופשה קצרצרה בדובאי ודאגו לתעד את עצמן: "בחזרה יחד, כמו שצריך, חזרתי עם הדייט האהוב עליי סוף סוף!"

תיקתקנו, 19.10/ספורט1

המדורגת מספר 1 בעולם, ארינה סבאלנקה, מתכוננת לקראת ניסיון לזכות בגביע גמר ה־WTA שייערך בריאד - אך לפני כן מצאה זמן לחופשה קצרה עם חברתה הקרובה ביותר בענף, פאולה בדוסה.

סבאלנקה ובדוסה תיארו זו את זו בעבר כ"נשמות תאומות", ומעריציהן נוהגים לקרוא להן בשם המשותף "סבאדוסה". השתיים נפגשו לא פעם גם על המגרש - המפגש האחרון ביניהן היה בחצי גמר אליפות אוסטרליה השנה, שם גברה סבאלנקה על הספרדייה המדורגת השנייה לשעבר בשתי מערכות חלקות. אחרי המשחק התבדחה סבאלנקה כי תוציא את חברתה לקניות ותקנה לה "מה שהיא רק רוצה", ובדוסה אף קיבלה ממנה צמיד במהלך טורניר דוחא.

ארינה סבאלנקה, פאולה בדוסה (מתוך אינסטגרם)/צילום מסך, אינסטגרם

מאז תחילת השנה מתקשה בדוסה להתמודד עם פציעות שהגבילו את השתתפותה, ומנעו ממנה לממש את ההבטחה שהראתה במלבורן. בספטמבר הודיעה כי היא מסיימת את העונה מוקדם, לאחר הופעה קצרה בלבד באליפות סין - הראשונה שלה מאז ווימבלדון. כעת היא מתמקדת בחזרה לכשירות מלאה לקראת אליפות אוסטרליה 2026.

במהלך שהותה בדובאי, ניצלה בדוסה את ההזדמנות להיפגש עם סבאלנקה, שגם היא משתמשת באמירויות כבסיס אימונים. השתיים יצאו לארוחת ערב במלון היוקרה "אטלנטיס דה רויאל", לא רחוק ממקום שהותה של סבאלנקה במלון "אטלנטיס דה פאלם". סבאלנקה רמזה ברשתות החברתיות כי היא "בדייט עם מישהי מיוחדת", ובדוסה כתבה לאחר מכן: "חזרתי עם הדייט האהוב עליי סוף סוף!".

sheen-shitof

עוד בוואלה

המהפכה של וואלה Fiber שתחסוך לכם בעלויות הטלוויזיה והאינטרנט

בשיתוף וואלה פייבר

ארינה סבאלנקה, פאולה בדוסה/צילום מסך, אינסטגרם

שתיהן העלו תמונות משותפות, וציינו כמה זמן עבר מאז שנפגשו. סבאלנקה כתבה: "עבר הרבה זמן #Sabadosa", ובדוסה הוסיפה: "בחזרה יחד, כמו שצריך". השתיים סעדו במסעדת הדגים היוונית "מילוס", המפורסמת במנות הדגים הטריים שלה, ביניהן תמנון בגריל, פרחי קישואים ממולאים בגבינת פטה, פסטת לובסטר ודגים אפויים במעטפת מלח.

למחרת הן נהנו מקרני השמש במלון של סבאלנקה, הצטלמו בבגדי ים והעלו תמונות נוספות לרשתות החברתיות.

לשתי הטניסאיות קשרים ליוון - סבאלנקה מרבה לבקר במדינה יחד עם בן זוגה, היווני-ברזילאי יורגוס פרנגוליס, בעוד שבדוסה נפרדה השנה מהטניסאי היווני הבכיר סטפנוס ציציפאס. זהו הפרידה השנייה של השניים מאז שהחלו לצאת ב-2023. הקשר ביניהם הסתיים זמן קצר לאחר שבדוסה הודחה בסיבוב הראשון של ווימבלדון מול קייטי בולטר, וזאת לאחר ששיתפו בעבר כי תכננו להתחתן.

ארינה סבאלנקה/צילום מסך, אינסטגרם

בעוד עונתה של בדוסה הסתיימה מוקדם בשל פציעת הגב המתמשכת שלה, סבאלנקה מתמקדת בסיום השנה בשיא. אחרי שזכתה השנה בגראנד סלאם השני ברציפות שלה באליפות ארה"ב הפתוחה, היא צפויה לסיים את 2025 במקום הראשון בעולם.

מאז הזכייה בניו יורק השתתפה סבאלנקה בטורניר ווהאן, שם הגיעה לחצי הגמר והודחה על ידי האמריקאית ג'סיקה פגולה. כעת, בגיל 27, היא מקווה להוסיף גביע נוסף לארון - ולזכות בתואר גמר ה־WTA הראשון בקריירה שלה, לאחר חמש השתתפויות רצופות, כולל סגנות ב־2022.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully