וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי תל אביב עלתה לסיבוב השלישי של גביע ההתאחדות האירופית בכדוריד

19.10.2025 / 22:40

שחקניו של חן פומרנץ הפסידו 25:22 לאנורתוזיס פמגוסטה, אבל עברו שלב בזכות ה-28:38 בשבת. ההגרלה תיערך ביום שלישי

תקציר ביטול הדרבי: הפועל תל אביב נגד מכבי תל אביב/ספורט1

קבוצת הכדוריד של מכבי תל אביב העפילה הערב (ראשון) לסיבוב השלישי של גביע ההתאחדות האירופית, לאחר שעברה את היריבה הקפריסאית אנורתוזיס פמגוסטה בתום שני משחקים. הערב הפסידו שחקניו של חן פומרנץ 25:22, אבל בזכות הפרש שערים עדיף מהניצחון אמש (28:38), ניצחו בסיכום שני המשחקים שנערכו בלרנקה.

הערב פתחה מכבי בצורה פחות חלקה וירדה למחצית בפיגור 13:9. המקומיים פתחו טוב את המחצית השנייה, בזמן שמכבי סבלה מסדרת הרחקות. רבע שעה לסיום המשחק הובילו הקפריסאים 13:20. לקראת סיום המשחק הוכיחו הצהובים הרבה אופי והצהובים הצליחו להקטין את ההפרש ולחגוג עלייה לשלב הבא בסיום המשחק.

הגרלת משחקי הסיבוב השלישי תיערך ביום שלישי הקרוב והמשחקים ייערכו במהלך חודש נובמבר.

הבקיעו למכבי תל אביב: טל הרשקוביץ 7 שערים, שניר נציה, גיא רש ארמן וחלב הארבוז 4 כל אחד, נועם סוסנה 2, ניתאי היימן 1. אילייה אוסיק סיים עם 10 עצירות ב-36 אחוזים. אורן מאירוביץ עם אחת.

שניר נציה בפעולה/אתר רשמי, Viktoria Drangai

אבי רש, ראש מחלקת הכדוריד במכבי תל אביב, אמר לאחר המשחק: "ידענו שהמשחק היום יהיה קשה בהרבה והיריבה תגיע באנרגיות אחרות. דברים לא הסתדרו לנו בשלב הראשון כמו שתכננו וזה אפשר לקפריסאים להוביל ולעלות ליתרון שהגביר את המוטיבציה והאמונה שלהם. לשמחתנו, השחקנים שלנו ידעו להתעלות גם הפעם ברגעי הלחץ, ולמצוא את הפתרונות במחצית השנייה שסגרו את הפער ואת הניצחון הכולל. שמחים מאוד על ההעפלה לסיבוב השלישי, אחרי הרבה שנים מחוץ למפעל. כל הכבוד לצוות ולשחקנים על ההישג, ומעכשיו עם הפנים חזרה לליגה למשחק ביום חמישי מול בני הרצליה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully