דייגו פלורס פוטר היום (שני) באופן רשמי ממכבי חיפה. המאמן הארגנטינאי שילם את המחיר בעקבות ההפסד הביתי 3:2 למכבי נתניה במוצאי שבת, שהגיע אחרי שהירוקים כבר הובילו 0:2 ומסיים את דרכו אחרי שבעה מחזורי ליגה בלבד. פלורס ועוזריו זומנו היום לשיחה עם המנכ"ל איציק עובדיה במשרדי המועדון ובה כל צד העלה את הדברים שיש לו. עובדיה הסביר למאמן את הסיבות ולאחר מכן יצאה ההודעה.
מכבי חיפה צברה תשע נקודות בלבד מ-21 אפשריות, סופרת ארבעה משחקים רצופים ללא ניצחון ונמצאת רק במקום השביעי - מרחק תשע נקודות מהמוליכה הפועל באר שבע. כזכור, פלורס גם לא הצליח בזירה האירופית, כאשר קבוצתו הודחה בידי ראקוב הפולנית בסיבוב המוקדמות השלישי של הקונפרנס ליג.
רוני לוי הוזכר כמועמד לחזור לקדנציה נוספת, ופרט אליו נשמעו גם השמות של שרון מימר ומרקו בלבול. כזכור, המאמן הקודם ברק בכר עדיין נמצא תחת חוזה במועדון וגם האופציה שלו על הפרק.
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
הארגנטינאי מצטרף בזאת לדושאן אוהרין, אלכסנדר סטנוייביץ', רנה מולנסטיין ופרד רוטן - ארבעת המאמנים הזרים שקיבלו את המושכות בעידן יעקב שחר במכבי חיפה ולא רק שלא הצליחו לספק תוצאות, אלא אפילו לא סיימו את העונה. הנוכחי, אגב, החזיק מעמד פחות מכל קודמיו.
פלורס בן ה-44 מונה למאמן מכבי חיפה בתחילת יוני, במהלך יחסית מפתיע ביחס לרזומה שלו. הוא היה מתורגמן ואחר כך חבר בצוות המקצועי של מרסלו ביילסה במארסיי, לאציו, ליל ולידס, אבל לא נחל הצלחות כמאמן ראשי. מאז 2021 עמד על הקווים של גודוי קרוס, סן מרטין דה טוקומאן וחימנסיה לה פלאטה הארגנטינאיות, ומשלושתן פוטר.


