מאמן הפועל באר שבע רן קוז'וך כעס מאוד בסיום המשחק על ההופעה של שחקניו בהפסד לעירוני קרית שמונה, ודחה את כל הטענות בדבר עומס ועייפות אחרי שמספר שחקנים מרכזיים שלו היו בנבחרת ישראל בשבועיים האחרונים בפעילות אינטנסיבית.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
"אלה תירוצים ושטויות שאני לא מקבל", אמר קוז'וך. "מי שלא יכול להתמודד עם שני מפעלים שלא ישחק בשניהם". עוד הוסיף המאמן: "בסופו של דבר אמרתי לשחקנים לפני שיצאנו למשחק שמבחינתי זה משחק שהוא כמו משחק פלייאוף לפני סיום עונה. אנחנו היינו צריכים לכפות את המשחק שלנו על קרית שמונה ובמקום זה הם כפו את המשחק שלהם עלינו. כל תירוץ בדבר עייפות מבחינתי לא מתקבל על הדעת".
מנגד, שי ברדה אמר: "אני מאוד שמח, אני חושב שבמדינה שלנו לדבר על דרך ותהליך זו מילה גסה. אמרתי כל הזמן שבקרית שמונה יש קבוצה טובה, היום הגיע לנו לנצח, אני גאה בשחקנים, זה לא פשוט לשחק טוב ולא לקחת נקודות ואחר כך לבוא ולומר שצריך ללחוץ את באר שבע כי זה הכדורגל שאנחנו משחקים. אמרתי להם, כמו בכל דבר בחיים, אם תשדר חולשה אתה תינזק, לא שידרנו חולשה, לחצנו כל המשחק ואני גאה בהם".
ברדה הוסיף: "אמרתי בתחילת השנה - המטרה שלי היא לא להפוך את קרית שמונה לקבוצה נחמדה, השנה היו לפחות שלוש פעמים שהיינו נחמדים, אסור שנהיה קבוצה נחמדה, אהפוך כל אבן כדי שנהפוך להיות ווינרים, צריך להמשיך לשחק אותו דבר ולהפוך את המועדון הזה לווינר, כי זה מה שמגיע למועדון הזה, להיות במקומות האלה".


