מכבי תל אביב תתארח מחר (ראשון, 20:30) אצל הפועל תל אביב לדרבי הראשון של העונה. הצהובים לא הפסידו לאדומים כבר למעלה מ-11 שנים וחצי והם בהחלט לא מתכוונים לאפשר לרצף החיובי להישבר. המאמן ז'ארקו לאזטיץ' אמנם נמצא בעיצומה של העונה השנייה שלו בקרית שלום, אבל עבורו זה יהיה דרבי ראשון עם מכבי תל אביב, בגלל שהיריבה העירונית שיחקה בליגה הלאומית בעונה שעברה.
במסע"ת אמר המאמן: "שמעתי הרבה דברים על הדרבי, זה משחק אמוציונלי, כשהאוהדים הגיעו כולנו ראינו כמה זה חשוב, בשביל משחקים מרגשים כאלה אנחנו משחקים. אני מכיר דרבים מסרביה.
"הלחץ? יש אותו בכל משחק ובכל יום. יש להם (להפועל) מוטיבציה, אבל גם אנחנו רוצים, ונצטרך להישאר קרי רוח ולעשות את הדברים הנכונים".
על יחזקאל וניקולאסקו, שהיו פצועים: "הם חלק מהקבוצה, נראה אם ישחקו".
האם דור פרץ צריך לפתוח כחלוץ? "לפעמים. תלוי במשחק, בתוכנית המשחק, בחלל שאנחנו רוצים לייצר, ביריבה, הוא יכול לשחק בהרבה תפקידים".
על היריבה: "הם התחילו טוב, וכל הכבוד, אבל אנחנו מתרכזים בעבודה שלנו, וחשוב מאוד איך אנחנו נהיה מחר".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
דור פרץ על מצבו האישי והפציעה שממנה סבל: "הגעתי לאימון הנבחרת, באימון השני בתנועה פשוטה הרגשתי כאב חד בברך, היה לי חשש שזה יותר ממה שראו בבדיקות, לא הצלחתי לכופף את הברך יומיים והבנתי שזה פחות נכון לטוס עם הנבחרת. באתי לפה התאושש, לצבור אנרגיות, ולצערי לא יכולתי להיות עם הנבחרת, לצערי למרות התוצאות שהיו כפי שהיו, ועכשיו אני בסדר".
על דרבי אחרי רצף ללא ניצחונות בליגה: "אנחנו רוצים ניצחון אחרי שני משחקים ללא ניצחון. זה משחק מלא כבוד, ורוצים לעשות את הכי טוב שלנו. אם נשמור על העקרונות שהמאמן מנחה, ונשמור על הראש בהתרגשות המטורפת שתהיה במגרש, אז נעשה את שלנו".
על יוקרת הדרבי: "עושים הכל כדי להסביר לכולם כמה הדרבי חשוב. רק הניסיון בדרבי מוביל להבנה כמה הוא חשוב. יש קבוצה מהעבר השני שבאמת נראית טוב, שעושה עבודה טובה בעונה שלה, ונתייחס לזה בשיא הרצינות".
על הדרבי הראשון של זיו וגלי ברמן, אוהדי הקבוצה: "הלוואי ונוכל להקדיש להם את הרגע הזה, את הניצחון הזה. השבוע הזה היה מלא באירועים משמחים, לצד משפחות אבלות שמחכות לקבור את יקירהן".
על השאלה לגבי התפקיד שלו במערך הטקטי: "אני נמצא לשירות המאמן, וכל החלטה שלו אני אבצע. יחד אנחנו יכולים לדון על מה נכון יותר או פחות, ובכל החלטה - אני לשירות הקבוצה".
על המשחק נגד חיפה: "היינו אנמיים, לא מספיק אנרגטיים. לשמחתית המחצית השנייה הייתה אחרת, ונקווה שנביא מחר את העקרונות האלה למשחק מחר".
על נבחרת ישראל, שבה לא לקח חלק: "נורבגיה ברמה מאוד גבוהה. היו מספר טעויות, ונגד נבחרת כזו אתה לא יכול לטעות, הפ מענישים על כל דבר, ונגד איטליה ראינו נבחרת תוקפת, שאם היינו מנצלים בו את המצבים הוא יכול היה להיראות אחרת. אנחנו מאמינים בחזון של הנבחרת, ומאמינים בצוות שמוביל אותה".


