אחרי שהתאמנו בכל ימי השבוע, כולל בחג, שחקני מכבי נתניה קיבלו היום (רביעי) יום חופש. מחר תחזור הקבוצה לאימונים, לקראת משחק החוץ נגד מכבי חיפה בשבת בסמי עופר.
המאמן יוסי אבוקסיס שייאלץ להסתדר עם חוסרים רבים, קיבל בשורה חיובית מכיוונו של הבלם איתי בן שבת, שהחלים מפציעה בשרירי המפשעה והשלים שני אימונים מלאים. בן שבת יעמוד לרשותו של אבוקסיס בשבת וככל הנראה גם ישוב ישירות להרכב.
מי שנמצא בספק למשחק הוא החלוץ מתאוס דאבו, שלא נטל חלק באימונים האחרונים בשל רגישות בשרירי הבטן. רק לקראת סוף השבוע תתקבל החלטה בנוגע לשיתופו במשחק.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
נתניה תחסר כמובן את שחקן הכנף הרי טבארש והבלם דניס קוליקוב, שירצו עונש הרחקה בעקבות הכרטיסים האדומים שספגו בהפסד לבני סכנין לפני פגרת הנבחרות. טבארש אגב, חגג השבוע העפלה עם נבחרת כף ורדה למונדיאל 2026.
בנוסף אליהם ייעדרו גם הבלם הגאורגי, סאבה חבדגיאני שסיים את העונה בשל קרע ברצועה הצולבת בברכו ומוחמד ג'טיי שסובל גם הוא מפציעה בברך וייעדר בשבועות הקרובים.
