הפתעה מכיוונו של יו"ר בני סכנין מוחמד אבו יונס, שרוצה להחזיר לפעילות במועדון את שוער המשנה עבד יאסין, שעשה דין לעצמו והחליט להצטרף לנבחרת פלסטין בלי אישור, בלי בקשה ובלי עדכון של המועדון. יאסין, שיצא לפעילות בנבחרת פלסטין ושיחק מול נבחרת ב' של אלג'יריה, לא יצר קשר עד עכשיו עם מישהו מהמועדון ובעיקר לא דיבר עם הצוות המקצועי. האיש הכי קרוב אליו, מאמן השוערים אליעד גרף, עדיין לא קיבל ממנו אפילו שיחת טלפון אחת שתבהיר את הצעד יוצא הדופן והחמור שעשה.
אבו יונס מעוניין להחזיר את יאסין לפעילות בקבוצה, אחרי שהוא יעמוד לדין פנימי ויענש בחומרה. בצוות המקצועי מתנגדים לכך והבהירו את הדברים בצורה מאוד ברורה גם לאבו יונס וגם לגורמים אחרים בהנהלה. מבחינת הצוות המקצועי של בני סכנין בראשות המאמן שרון מימר, שחקן שעשה דין לעצמו ויצא לפעילות ללא אישור, לא יכול לחזור לקבוצה ולהיות חלק מחדר ההלבשה. זה מהלך שאי אפשר להשלים איתו ולקבל אותו, בלי קשר לזהות הנבחרת אליה בחר יאסין להצטרף, אבל כל שכן במצב הפוליטי בישראל, ברור שיש כאן אירוע יוצא דופן. גם מספר שחקנים בבני סכנין, ששמעו על כך ביומיים האחרונים הופתעו מהצעד של אבו יונס, מאחר שהם מרגישים שהשוער התנהל בצורה שאינה ניתנת להבנה ולהכלה.
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי
 

איינטרכט פרנקפורט 
 
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
אבו יונס נמצא כעת בפלונטר והוא יצטרך לבחור איך לפעול, מאחר שמבחינת השחקנים והצוות המקצועי נעשתה כאן פגיעה משמעותית מצד חבר לקבוצה שלקח החלטה. לא עדכן, לא ביקש רשות ולא אמר דבר עד שבמועדון גילו זאת, אחרי שהוא כבר עזב את הארץ והצטרף לנבחרת פלסטין. 
גורמים רבים בסכנין חוששים שמה שקורה כעת יפגע בקבוצה, שגם כך עברה קיץ מטלטל בצורה קיצונית, ועד שהצליחה להתייצב בזכות עבודה של הצוות המקצועי והשחקנים, שוב מגיע משהו שגורם לה ללכת אחורה מכל הבחינות.


