הפועל באר שבע קיבלה הבוקר (שני) בהתרגשות את חזרתו לישראל של איתן הורן, אוהד הקבוצה שנחטף לפני שנתיים על ידי חמאס ושוחרר מהשבי.
"בדיוק שנתיים מאותו בוקר ארור, איתן הורן חזר כעת לשטח ישראל", כתבה הקבוצה, "רבות שמענו על איתן, מכל בני משפחתו, על ההומור, על הלב הרחב, על הכינוי "איתו" וכמובן על האהבה הגדולה לקבוצה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
"היום משפחתו זוכה לחבק אותו שוב חזק חזק בזרועותיה. אנו שמחים ומאושרים יחד עם כל המשפחה ומאחלים שמעתה תדעו רק ימים של אושר. מחכים בקוצר רוח לחזרתו של איתן לטרנר, שם נקבל אותנו כולנו בתשואות ובמחיאות כפיים.
"אמא רותי אמרה לאורך כל הדרך שהיא תזכה לחבק שוב את יאיר ואיתן, ואמא, תמיד צודקת ❤️❤️. ברוך השב, איתן".