וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו: אולימפיאקוס חזרה מפיגור 12 וניצחה את פנאתינייקוס

הירוקים הובילו בחצי הראשון, אך שלשה על הבאזר של וזנקוב חוללה מהפך בדרך ל-86:90. הכוכב סיים עם 22 נקודות, דורסי הוסיף 16 והאלופה שמרה על מאזן מושלם

תקציר: אולימפיאקוס - פנאתינייקוס 86:90/ספורט1

הדרבי הראשון של העונה בליגה היוונית סיפק דרמה גדולה, שבסיומה אולימפיאקוס חזרה מפיגור של 12 נקודות, ניצחה 86:90 את פנאתינייקוס בהיכל השלום והאחווה ושמרה על מאזן מושלם בתום שני מחזורים.

הירוקים הוליכו ברוב שלבי המחצית הראשונה, אך שלשה על הבאזר של סשה וזנקוב בסיום הרבע השני צימקה את ההפרש לחמש נקודות והובילה למהפך במחצית השנייה. וזנקוב סיים כקלע המצטיין עם 22 נקודות, כולל 9 מ־9 לשתיים. טיילר דורסי רשם עוד משחק מצוין עם 16 נקודות, שמונה אסיסטים וחמישה ריבאונדים.

סשה וזנקוב, שחקן אולימפיאקוס/GettyImages, Nick Paleologos / SOOC / SOOC via AFP

אוון פורנייה נותר מחוץ לסגל, כמו גם תומאס ווקאפ, שאק מקיסיק, קינן אוואנס ומוסטפא פול. מנגד, קנדריק נאן, שהתמודד עם כאבים בברך בימים האחרונים מאז המשחק מול באסקוניה ביורוליג, לא נכלל בסגל. בהיעדרו, טי ג'יי שורטס קיבל תפקיד מרכזי יותר בקבוצה של ארגין עתמאן והצטיין עם 19 נקודות, חמישה אסיסטים וחמישה ריבאונדים, אבל זה לא הספיק מול האלופה המכהנת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully