וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"בארץ הגול והפציעה של נחמיאס, לא היו יורדים מהכותרות"

12.10.2025 / 15:33

בצד הביקורת על ההופעה באוסלו, בנבחרת ישראל משוכנעים שהשער השלישי של נורבגיה היה צריך להיפסל: "כאן היו קורעים את השופט"

תיקתקנו, 12.10/ספורט1

נבחרת ישראל עזבה את נורבגיה אחרי התבוסה 5:0 והיא בדרכה לאודינה, לקראת המשחק מול נבחרת איטליה מחרתיים. בצד הביקורת העצמית הגדולה על התפקוד באוסלו, יש גורמים בנבחרת שמתקשים גם היום להבין כיצד אושר השער השלישי לטובת נורבגיה.

במהלך השער עידן נחמיאס נדחף מאחור וכתוצאה מכך הוא נפל ונחבט בקורה. הוא נפצע בצורה קשה מאוד וייאלץ להיעדר מספר שבועות עקב דימום פנימי, שנבע מחור בריאה. במהלך הנפילה שלו, דניאל פרץ בעט את הכדור על הבלם ומשם הוא נעצר ברשת - כך שנרשם לחובתו שער עצמי. השופט הפולני שימון מרצ'יניאק, הנחשב לאחד הבכירים בעולם, לא חשב שצריך לפסול את הגול אחרי שנחמיאס נדחף וגם שופט ה-VAR לא התערב.

גורם בנבחרת אמר היום: "אם אירוע כזה היה קורה בארץ, הוא לא היה יורד מהכותרות שבועיים. אם בארץ שופט לא היה מבטל שורק ומבטל את השער, ואם ה-VAR לא היה מתערב, היו קורעים את איגוד השופטים ודורשים את הראש של כולם".

קפטן נבחרת ישראל, אלי דסה, עם עידן נחמיאס אחרי שהוא נפצע מול נורבגיה/GettyImages, Robbie Jay Barratt - AMA

גורם בכיר באיגוד השופטים טען היום שעל פניו זה נראה כמו אירוע שהיה צריך להביא להתערבות של צוות ה-VAR במטרה לפסול את הגול. גם נחמיאס שיצטרך להגיע לבולגריה לקבוצתו לודוגורץ ברכבות וברכבים כי הוא לא יכול לטוס, הביע פליאה וכעס שצוות השיפוט לא התערב ופסל את השער אחרי שהוא נדחף.

שחקן בנבחרת אמר היום: "כמו ששיחקנו, קשה להגיד משהו, אבל אם לומר את האמת, היה קל מאוד לשרוק נגדינו או במקרה של עידן, לא לשרוק".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully