וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גיא לוזון: "חבל שהחזרנו אותם למשחק בדקה של חוסר ריכוז"

10.10.2025 / 21:48

מאמן הנבחרת הצעירה יודע כמה השחקנים שלו "כואבים" את התיקו עם סלובניה. תאי עבד: "היינו שווים ניצחון. מבאס לכבוש ולספוג מהר"

תיקתקנו, 10.10/ספורט1

הנבחרת הצעירה של ישראל סיימה הערב (שישי) בתיקו שלישי ברציפות בקמפיין מוקדמות אליפות אירופה, כאשר עלתה כבר ליתרון משער נפלא של תאי עבד, אבל ספגה שוויון תוך דקה ורשמה 1:1 מאכזב עם סלובניה.

המאמן גיא לוזון סיכם: "שיחקנו מול יריבה מצוינת. אני גאה בשחקנים, שיחקנו עם הרבה אומץ. במחצית השנייה בדקות טובות גם כבשנו. חבל שהחזרנו אותם למשחק בדקה של חוסר ריכוז. חדר ההלבשה עצוב וכואב על התיקו הזה, כי כולם רצו לנצח. אנחנו נמצאים בבית קשה. יהיה קשה בכל משחק. אין פה ארוחות חינם, יש נבחרות חזקות. נגיע למשחקים הבאים כשאנחנו ראש בראש מול היריבות שלנו כדי להישאר בתמונה".

תאי עבד אמר: "היינו שווים ניצחון. לשים גול וישר אחרי זה לחטוף גול ולאבד שתי נקודות מאוד חשובות, בטח אחרי התיקו של הולנד, אז זה מאכזב. זה מבאס שלא ניצחנו את המשחק הזה, הפנים קדימה לייצר כמה שיותר נקודות. אני חושב שאנחנו פייבוריטים בכל משחק, תמיד צריך להשיג שלוש נקודות. צריך ללמוד מה לשפר. לא הגיוני לספוג שערים כל כך מהר אחרי שאנחנו כובשים. אנחנו יכולים לעשות פה משהו גדול. היה לי כיף לעשות את אבא שלי מאושר ביציע, לא ראיתי אותו ארבעה חודשים. הייתי רוצה ניצחון יותר מאשר את השער".

תוצאה מאכזבת. בן הרוש/אתר רשמי, ההתאחדות לכדורגל

נועם בן הרוש הוסיף: "הגיע לנו יותר, שיחקנו מול נבחרת קשה. בעזרת השם ננצח במחזור הבא. נלמד מהספיגה המהירה, צריך לעבור את חמש הדקות אחרי היתרון. יש פה נבחרת מגובשת. מאז ששמענו שהחטופים יחזרו, מאוד רצינו לנצח ולתת את תחושת הגאווה לאלה שחוזרים. בטוח שהם גאים בנו ונעשה את זה בחודש הבא".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully