מנכ"ל הסרייה A, לואיג'י דה סיירבו, מבקר את אדריאן ראביו - בתגובה לדבריו של הקשר הצרפתי בנוגע למשחק בין מילאן לקומו בחודש פברואר, שיתקיים באוסטרליה. הקשר שעבר ממארסיי למילאן לפני כמה שבועות, ביטא את התחושות של כדורגלנים נוספים ואמר שזה "מטורף לחלוטין" - לקיים משחק ליגה, בחודש עמוס למדי, במרחק 20 שעות טיסה מאיטליה.
דה סיירבו אמר אמש (רביעי): "כמו כל שחקני הכדורגל שמרוויחים מיליונים, ראביו שוכח שהוא מקבל כסף כדי לעשות את העבודה שלו - לשחק כדורגל. ה-NFL, ה-NBA, הטור דה פראנס והג'ירו ד'איטליה יוצאים לחו"ל באופן קבוע. זה נעשה כדי לחזק את המוצר, לא להחליש אותו".
מילאן וקומו נמצאות במרחק של פחות משעה נסיעה זו מזו, אך הרוסונרי נדרשו למצוא מגרש חלופי למשחק הבית ב־8 בפברואר, משום שאצטדיון סן סירו לא יהיה זמין לאחר שישמש לטקס הפתיחה של אולימפיאדת החורף יומיים קודם לכן.
"ראביו צריך לגלות יותר כבוד לכסף שהוא מרוויח ולתמוך יותר במה שהחליטה מילאן - המעסיקה שלו", הוסיף דה סיירבו, "שחקנים בכירים, שמקבלים שכר בהתאם לעומס העבודה שלהם, צריכים להבין יותר מאחרים שזהו ויתור שניתן לעשות".
"זה הכל עניין של עסקאות כספיות ומתן חשיפה לליגה, שנמצאות לפני השחקנים", אמר ראביו ל"לה פיגארו" שלשום, "מדברים כל הזמן על לוחות זמנים ועל רווחת השחקנים, אבל זה נראה ממש אבסורד. זה מטורף לטוס כל כך רחוק למשחק בין שתי קבוצות איטלקיות באוסטרליה. נצטרך להסתגל, כמו תמיד".