מכבי נתניה מנהלת בימים האחרונים מגעים עם הבלם איתן טיבי, שצפוי להצטרף כשחקן חופשי. בעקבות המחסור בבלמים, אחרי פציעתו של סאבה חבדגיאני שסיים את העונה, וכן פציעת הברך של מוחמד ג'טיי, חיפשו בנתניה בלם ישראלי חופשי ובימים האחרונים החלו שיחות עם טיבי, שצפוי להצטרף בקרוב אם לא יקרה משהו דרמטי.
טיבי בן ה-37, שיחק בארבע העונות האחרונות בהפועל באר שבע וקודם לכן שמונה עונות ברצף במכבי תל אביב. הבלם הוותיק סיים את חוזהו בבאר שבע בסיום העונה שעברה והחל מהקיץ הפך לשחקן חופשי. מאז הוא מקיים אימונים אישיים במטרה לשמור על כושר.
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
יתרון (6) 229
21:45

ריאל מדריד

בי.סי דובאי
(7.5+)
ריאל אחרי שני ניצחונות בליגה, אך ביורוליג היא הפסידה למונאקו ולא הרשימה בניצחון על פריז. דובאי אחרי שני ניצחונות יורוליג ולמרות שהיא אנדרדוג, היא בהחלט יכולה להיות יריב קשה ולעמוד בליין
בתוך כך, היום קיימה הקבוצה משחק אימון מול קבוצת הנוער של המועדון וניצחה 0:5 משערים של ווילסון האריס, באסם זערורה, סהאר תאג'י, דניס קוליקוב ולוקאס פראיסו. במחזור הבא, שיערך אחרי פגרת הנבחרת, תצא נתניה למשחק חוץ נגד מכבי חיפה ותחסר בנוסף לבלמים הפצועים גם את הרי טבארש ודניס קוליקוב המורחקים. כידוע, הקבוצה ניצחה שני משחקים והפסידה בארבעת המחזורים הנוספים.


