וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הדרמה גוברת: מנרסה נגד הפועל ירושלים הוכרז "בסיכון גבוה"

8.10.2025 / 16:11

ההתמודדות במסגרת היורוקאפ תהיה עם אבטחה מוגברת בשל ההפגנות הצפויות של ארגונים נגד ישראל בעיר. במסגרת ההיערכות צפויה הפרדה מוחלטת בין הקבוצה לקהל המקומי

דאבל דריבל עונה 1 פרק 23/אולפן וואלה

הוועדה נגד ספורט וגזענות בקטלוניה הודיעה היום (רביעי) לקבוצת בקסי מנרסה, כי משחקה נגד הפועל ירושלים ביום רביעי הבא יוגדר "משחק בסיכון גבוה", כפי שהקבוצה ביקשה.

"המטרה היא שהמועדון, שמארגן את המשחק, יוכל לנקוט בכל האמצעים האפשריים העומד ברשותו כדי להגביר את מערך האבטחה בהתאם לחוק", נכתב במסמך הרשמי של הוועדה שפורסם גם בתקשורת הספרדית לאחר מכן. ההערכות הן שכוחות אבטחה רבים יאבטחו את המשחק ותהיה הפרדה מוחלטת בין הפועל ירושלים לבין הקהל הביתי.

צפויה הפרדה מוחלטת בין הקבוצה לבין אוהדי מנרסה/דני מרון

במקביל קיימת התארגנות של ארגוני העובדים הגדולים באזור כדי להכריז על יום שביתה, או שעות של שביתה בסמוך למשחק כמחאה על קיומו. החשש הוא כי אותם ארגונים ינצלו זאת ויקיימו הפגנות אלימות נגד ישראל בשל המצב בעזה.

במקביל למשחקה של ירושלים תארח ולנסיה את הפועל תל אביב, וגם בעיר קיימת היערכות אבטחתית מוגברת. בשלב הזה הפועל ירושלים והפועל תל אביב לא קיבלו הודעות מהיורוליג על שינוי בתוכניות לקיום המשחק, והן מתכוננות להגיע להתמודדות כרגיל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully