וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הנאום של רב"ש: "יש לנו תפקיד, ואתם עושים אותו בצורה מדהימה"

עודכן לאחרונה: 8.10.2025 / 0:09

מאמן הנבחרת רן בן שמעון כינס את שחקניו, ורגע לפני דקת הדומיה לטבח ה-7 באוקטובר נשא נאום אמוציונלי: "דווקא ביום הזה, להתכנס בשפיים ולשים את הסמל של הנבחרת על החזה"

רן בן שמעון מדבר לקראת המפגש עם נבחרות נורבגיה ואיטליה במוקדמות המונדיאל/מערכת וואלה

נבחרת ישראל קיימה הערב (שלישי) את האימון שלה במתקן הנבחרות בשפיים לקראת המשחקים מול נורבגיה במוצאי שבת הקרובה ומול איטליה בעוד שבוע. האימון נערך על רקע ציון שנתיים ל-7 באוקטובר, ולפני האימון רן בן שמעון כינס את שחקניו לדקת דומיה שלפניה אמר:

"שנתיים אחרי שנכנסו למדינה הזאת 3,000 רוצחים, באחד הבקרים הארורים, ביום הכי אור של כולנו, שחיינו אותו. אני לא חושב שיש מישהו שעבר אירוע יור קיצוני מזה. נחשפנו בפעם הראשונה בחיינו כולנו לזוועות שלא ידענו שיכולות לקרות למין האנושי.

"של ילדים שמתקשרים מהבית ואומרים שההורים שלהם נרצחו, של אנשים שתקועים בתוך ממ"דים ששורפים להם את הבתים. נשחטו ילדים, ילדות, הורים, סבים, סבתות, אין פה אחד בנבחרת שאין לו איזשהו קשר אישי, קשר ישיר לאנשים שנפגעו באירוע הזה.

רן בן שמעון והשחקנים עומדים דקת דומיה, אימון נבחרת ישראל/לילך וייס רוזנברג
רן בן שמעון והשחקנים עומדים דקת דומיה, אימון נבחרת ישראל/לילך וייס רוזנברג

"בתוך זה הגיבורים הגדולים ביותר של העם הזה שמעו ברדיו ובטלוויזיה, וירדו להילחם באופן אישי. אנשים, חבר'ה צעירים בגיל שלכם.

"אני לא יודע כמה משפחות במדינת ישראל בתקופה הזאת שאיבדו את היקר להם מכל - יצליחו להתאושש אי פעם מהמכה הזאת. לא מתאוששים ממנה לעולם.

"אבל גם לנו, בתור נבחרת ישראל, יש איזשהו תפקיד, בכל השלם הזה. דווקא ביום הזה להתכנס בשפיים ולשים את הסמל של הנבחרת הזאת, ולהיות חלק מהעם הזה וממה שהוא עבר. אני חושב שיש לנו תפקיד בתור נבחרת ישראל. אתם עושים אותו בצורה מדהימה, אני רואה כמה אתם מעורבים חברתית וזה גורם לנו לגאווה גדולה.

אני חי בעולם הזה 55 שנה ואני יודע שמכל אירוע שהיה, העם הזה ידע לצמוח למשהו גדול ואדיר".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully