נבחרת ישראל קיימה הערב (שלישי) את האימון שלה במתקן הנבחרות בשפיים לקראת המשחקים מול נורבגיה במוצאי שבת הקרובה ומול איטליה בעוד שבוע. האימון נערך על רקע ציון שנתיים ל-7 באוקטובר, ולפני האימון רן בן שמעון כינס את שחקניו לדקת דומיה שלפניה אמר:
"שנתיים אחרי שנכנסו למדינה הזאת 3,000 רוצחים, באחד הבקרים הארורים, ביום הכי אור של כולנו, שחיינו אותו. אני לא חושב שיש מישהו שעבר אירוע יור קיצוני מזה. נחשפנו בפעם הראשונה בחיינו כולנו לזוועות שלא ידענו שיכולות לקרות למין האנושי.
"של ילדים שמתקשרים מהבית ואומרים שההורים שלהם נרצחו, של אנשים שתקועים בתוך ממ"דים ששורפים להם את הבתים. נשחטו ילדים, ילדות, הורים, סבים, סבתות, אין פה אחד בנבחרת שאין לו איזשהו קשר אישי, קשר ישיר לאנשים שנפגעו באירוע הזה.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
"בתוך זה הגיבורים הגדולים ביותר של העם הזה שמעו ברדיו ובטלוויזיה, וירדו להילחם באופן אישי. אנשים, חבר'ה צעירים בגיל שלכם.
"אני לא יודע כמה משפחות במדינת ישראל בתקופה הזאת שאיבדו את היקר להם מכל - יצליחו להתאושש אי פעם מהמכה הזאת. לא מתאוששים ממנה לעולם.
"אבל גם לנו, בתור נבחרת ישראל, יש איזשהו תפקיד, בכל השלם הזה. דווקא ביום הזה להתכנס בשפיים ולשים את הסמל של הנבחרת הזאת, ולהיות חלק מהעם הזה וממה שהוא עבר. אני חושב שיש לנו תפקיד בתור נבחרת ישראל. אתם עושים אותו בצורה מדהימה, אני רואה כמה אתם מעורבים חברתית וזה גורם לנו לגאווה גדולה.
אני חי בעולם הזה 55 שנה ואני יודע שמכל אירוע שהיה, העם הזה ידע לצמוח למשהו גדול ואדיר".