על רקע כוונת המועדון לסיים את תפקידו, הגיע הבוקר (שלישי) סלובודן דראפיץ' לאימון מכבי בני ריינה, אך לא העביר את האימון עצמו. אחרי שני ימי חופש שקיבלו השחקנים אחרי ההפסד למ.ס.אשדוד, הם חזרו היום להתאמן וכאמור גם מאמנם הגיע למתחם האימונים, מתוקף העובדה שעדיין לא קיבל שום הודעה רשמית כי הוא מפוטר, אולם בהתאם לסיטואציה הנוכחית, הוא לא העביר את האימון עצמו.
ריינה פתחה בצורה רעה מאוד את העונה, עם חמישה הפסדים משישה משחקים ובמאזנה נקודה אחת בלבד תוך 18 אפשריות.
כזכור הוחלט במועדון לסיים את תפקידו של דראפיץ', אולם עד כה לא יצאה הודעה רשמית בשל העובדה שהבעלים סעיד בסול והמאמן טרם הגיעו לסיכום על גובה הפיצוי שיקבל. בסול נמצא מזה יומיים בשיחות עם הסוכן צחי שלטי, נציגו של דראפיץ', אולם בין הצדדים יש פערים משמעותיים, כאשר הבעלים מציע חודש אחד של שכר כפיצוי והמאמן שדרש תחילה את חוזהו עד סיום העונה הסכים להתגמש על חמש משכורות, אולם כאמור אין עדעין הסכמות בין הצדדים.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
במקביל מחפשים במועדון מאמן חדש, כאשר שמו של מנחם קורצקי מוזכר כאחד המועמדים.


