שבוע לפתיחת העונה בליגת העל בכדורסל, ומכבי רמת גן, אחת הקבוצות שנראו פחות טוב בגביע ווינר, קיבלה את החיזוק שהיא הייתה צריכה. שחקן הפנים דריון אטקינס והגארד ג'ורדן פלויד הגיעו בסוף השבוע לארץ וערכו אמש (שבת) את האימון הראשון עם הקבוצה.
אטקינס חתם ברמת גן לפני למעלה מחודש, אך התעכב עם הגעתו בשל עניינים משפחתיים, כשברמת גן המתינו לו בסבלנות, בעוד פלויד סגר בקבוצה רגע לפני יום הכיפורים. ביחד עם השניים יש לרמת גן שישה זרים, כשרק חמישה יוכלו להתלבש בכל משחק.
במקביל הודיעה הקבוצה על המשך החסות הראשית של קבוצת כנען. הקבוצה העוסקת ביזמות נדל"ן למגורים וייזום מתחמי התחדשות עירונית של פינוי-בינוי תמשיך להיות מעניקת החסות הראשית של קבוצת הכדורסל של מכבי עירוני רמת גן לעונה 2025/2026. השותפות תימשך לשתי עונות נוספות בהן הקבוצה תמשיך לשאת את השם מכבי קבוצת כנען רמת גן.
"אנחנו גאים להמשיך את השותפות המוצלחת עם הקבוצה", אמר מנכ"ל קבוצת כנען ניב רום, "העונה הקודמת הוכיחה כי החיבור בין עולם הנדל"ן לספורט יוצר ערך אמיתי עבור הקהילה ברמת גן. קבוצת כנען ממשיכה לפתח ולבנות בעיר, והחיבור שלנו למועדון הכדורסל חזק מתמיד. אנו שמחים לתמוך בכדורסל הישראלי ובהמשך הדרך של מכבי קבוצת כנען רמת גן להישגים נוספים."
שבוע לפתיחת העונה: מכבי רמת גן קיבלה את החיזוק שהיא חיפשה
5.10.2025 / 9:04