וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלוך הציל את הייטינחה? "רוצה שנשחק כמו ב-10 הדקות האחרונות"

השוויון המאוחר של הישראלי סייע לאייאקס להימנע מהפסד. המאמן: "הפגרה באה לנו בזמן. גם אני אנצל אותו לבחון את עצמי"

תקציר: ספרטה רוטרדם - אייאקס 3:3 (שער ובישול לאוסקר גלוך)/ספורט1

"גלוך מנע מאייאקס הפסד". הכותרת הזו חזרה על עצמה שוב ושוב הערב (שבת), אחרי שהקשר הישראלי כבש עמוק בתוספת הזמן ואיזן ל-3:3 מול ספרטה רוטרדם.

גלוך התחיל את המשחק על הספסל ונכנס כמחליף בדקה ה-60, כשאייאקס 3:1 והאוהדים שורקים לשחקנים וצועקים להם "תתביישו". הקשר הישראלי בישל לוואוט וחהורסט את ה-3:2 וכאמור כבש בעצמו לפני שריקת הסיום.

המעמד של המאמן ג'וני הייטינחה ממשיך להיות מעורער מאוד והוא אמר בסיום: "כולנו רוצים יציבות. אנחנו יודעים שיש הרבה ביקורת - עליי ועל הקבוצה. השחקנים טובים, אבל הם צריכים להופיע יותר ובתדירות יותר גבוהה. אני רוצה לראות את הקבוצה שלי כפי שהייתה בסיום. החשוב הוא שאף אחד לא מרים ידיים ושהשחקנים ממשיכים להילחם עד הסוף. עשינו את זה. מבחינתי, לא הרבה משתנה. אנחנו ממשיכים בתהליך. פגרת הנבחרות מגיעה בזמן - גם אני אבחן את עצמי".

שחקן אייאקס, אוסקר גלוך/GettyImages, ANP

הקפטן דייבי קלאסן אמר אחרי המשחק: "אני לא חושב שההנהלה צריכה לקבל החלטה על סמך מה שכותבים בתקשורת. אני עדיין עומד מאחורי המאמן כמו שעשיתי ביום שלישי אחרי ההפסד במארסיי. אנחנו צריכים להשתפר כקבוצה. כל המועדון חייב להתקדם קדימה".

קלאסן הוסיף: "זה לא היה משחק טוב. בסוף, בהתקפה האחרונה שלנו, הכל או כלום - הצלחנו לכבוש שני שערים, אבל זה לא היה טוב. רק ב-10 הדקות האחרונות הצלחנו לשחק כדורגל חיובי ולייצר מצבים של שער. למזלנו זה קרה פעמיים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully