שחקני מנצ'סטר יונייטד ענדו היום (שבת) סרטים שחורים לזכר הנרצחים בפיגוע בבית הכנסת בעיר, במשחק נגד סנדרלנד במחזור השביעי בפרמיירליג. מועדון הפאר הודיע מבעוד מועד שלפני כל משחקי הבית של הקבוצות השונות של המועדון תתקיים דקת דומיה לזכר הנרצחים, ואחד מהם היה זה בו השדים האדומים אירחו את סנדרלנד באולד טראפורד.
הפיגוע בבית הכנסת במנצ'סטר אירע בבוקר 2 באוקטובר 2025, במהלך יום הכיפורים. בפיגוע משולב, דרס המחבל הבריטי-סורי ג'יהאד א-שאמי הולכי רגל במכוניתו, ולאחר מכן יצא מהרכב ודקר בסכין מתפללים בבית כנסת בשכונת היטון פארק. שני בני אדם נרצחו. המחבל נורה למוות על ידי המשטרה.
ביום הפיגוע שתי הקבוצות הגדולות של מנצ'סטר פרסמו הודעות תנחומים. במקביל, כדורגלן העבר, גארי ליניקר, ספג ביקורת רבה על ההסתה שלו במהלך השנתיים האחרונות.